Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Kάθε παιχνίδι για μας είναι πρόκληση”

“Kάθε παιχνίδι για μας είναι πρόκληση”

flevarakis 2

Ο ΠΑΟΚ αγωνίζεται εντός έδρας με την Μπεσίκτας (15/10, 19:30), με τον προπονητή του “δικεφάλου”, Κώστα Φλεβαράκη να τονίζει σε δηλώσεις τους ότι κάθε αγώνας για τους “ασπρόμαυρους” θα είναι πρόκληση.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
“Για την αυριανή αναμέτρηση:
“Aντιμετωπίζουμε μια πολύ καλή ομάδα, είναι πολύ διαφορετικά τα δεδομένα της Μπεσίκτας από τα δικά μας. Η φετινή διοργάνωση για μας είναι μια ευκαιρία για εμπειρίες και μας βοηθάει να εξελιχθούμε ως ομάδα και να παρουσιαστούμε και πιο έτοιμοι στο εγχώριο πρωτάθλημα. Θα προσπαθήσουμε να διεκδικήσουν ότι καλύτερο μπορούμε. Θα πετύχουμε ότι καλύτερο μπορούμε και όσον αφορά τις νίκες αλλά και την αγωνιστική εικόνα. Έχουμε ένα θέμα με τον Νόουλς είναι άρρωστος, ταλαιπωρείται από μια ίωση και δεν ξέρουμε τι θα γίνει.”

Για την Μπεσίκτας:
“Οι αντίπαλοι γνωρίζουμε ότι παίζουν πολύ επιθετική άμυνα, είναι πολύ αθλητικά παιδιά. Είναι μια ομάδα πολύ αθλητική που τρέχει πολύ. Προσπαθούμε να δουλέψουμε και να προσαρμόσουν στον τρόπο παιχνιδιού τους από χθες. Σημαντικό είναι να είναι όλα τα παιδιά καλά και να είναι στο γήπεδο για να μπορέσουν να βοηθήσουν.”

Για το αν θα λειτουργήσει το BCL μόνο ως τρόπος βελτίωσης για το πρωτάθλημα:
“Σίγουρα θα λειτουργεί και έτσι, θα δέσει η ομάδα, θα αποκτήσει συνοχή, οπότε θα λειτουργήσει και σε αυτή την κατεύθυνση αλλά η ομάδα θα παίζει πάντα για να κερδίζει. Στο σημείο που είναι η ομάδα κάθε παιχνίδι είναι πρόκληση αλλά σε τέτοια παιχνίδια πάντα υπάρχει αυτό το κάτι παραπάνω. Αλλά ας μην γελιόμαστε η ομάδα πρέπει να ετοιμαστεί να πάρει τις νίκες που θέλει στο πρωτάθλημα για να περάσει η σεζόν όσο πιο ανώδυνα γίνεται, αυτός είναι ο νούμερο ένα στόχος μας.”

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα:
“Σε όλο το διάστημα μέχρι σήμερα είχαμε απουσίες στις προπονήσεις, αρκετές φορές έλειψε ο Μαργαρίτης από τις προπονήσεις για παράδειγμα που είναι βασικός Έλληνας παίκτης για εμάς, είναι πολύ σημαντική η παρουσία του. Η συχοχή και το να γνωριστούν οι παίκτες καλύτερα μέσα στο γήπεδο είναι πράγματα που μετράνε πολύ στο αγωνιστικό κομμάτι ειδικά με αντιπάλους που είναι πιο έμπειρες και δεμένες ομάδες, από εκεί και πέρα είναι στον χαρακτήρα της ομάδας να παλεύει. Με εξαίρεση τα τελευταία 5 λεπτά στον αγώνα με τον Ιωνικό, το έχουμε κάνει, έχουμε παλέψει. Έχουμε πολύ καλό κλίμα, τα παιδιά είναι μεταξύ τους πολύ καλά. Εκμεταλλευόμαστε ότι μπορούμε κάθε ώρα προπόνησης, κάθε βίντεο. Πρέπει να δουλεύουμε συνέχεια και να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε.””

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…