Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών “Σπουδαία ομάδα ο Προμηθέας”

“Σπουδαία ομάδα ο Προμηθέας”

lucky jones promitheas

lucky-jones-promitheas

Ο Λάκι Τζόουνς, ο οποίος βοήθησε σημαντικά τον Προμηθέα να πετύχει τον στόχο του, σε πρόσφατες δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ομάδας του, τόνισε πως η ομάδα της Πάτρας είναι σπουδαίος σύλλογος, ενώ μίλησε και για την προσωπική του επίδοση.

Αναλυτικά τα όσα είπε:
Για τον αγώνα με τον Κόροιβο:
“Το παιχνίδι με τον Κόροιβο ήταν πολύ δύσκολο. Μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη, όμως ο αντίπαλός μας ήταν καλύτερος και ειδικά στο τέλος, όταν τον πλησιάσαμε στο σκορ, έδειξε μεγάλη ψυχραιμία.”

Για την πορεία του Προμηθέα και την προσπωπική του απόδοση:
“Θεωρώ ότι ήταν μια πολύ καλή χρονιά και για την ομάδα μου, αλλά και για εμένα προσωπικά. Πετύχαμε τον στόχο της παραμονής στην Α1, ενώ διεκδικήσαμε και μέχρι το τέλος την είσοδό μας στα πλέι-οφ. Εγώ από την πλευρά μου έκανα ό,τι μπορούσα για να βοηθήσω τον Προμηθέα να επιτύχει τους στόχους του. Μακάρι να είχα έρθει στην Πάτρα από το ξεκίνημα της σεζόν.”

Για τη λειτουργία του Προμηθέα:
“Ο Προμηθέας είναι πραγματικά μια πολύ σπουδαία ομάδα. Ο τρόπος λειτουργίας του συλλόγου, αλλά και, κυρίως, το πως αντιμετωπίζουν και βλέπουν οι άνθρωποι της ομάδας το μπάσκετ, είναι δυο πράγματα που σε κερδίζουν αμέσως και δεν τα συναντάς συχνά αλλού. Επίσης, θα ήθελα να πω ότι και οι πατρινοί φίλαθλοι ξέρουν μπάσκετ.”

Για την Πάτρα:
“Η Πάτρα είναι μια πολύ όμορφη πόλη και ειλικρινά απόλαυσα την παραμονή μου εδώ. Τώρα θα ξεκουραστούμε λίγο και δούμε τι θα γίνει τη νέα σεζόν.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας 80-69

Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό Στις νίκες επέστρεψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος χωρίς ν…