Κεντρική Basket League Άρης “Δεν περιμένω κάποιος να μας σώσει, περιμένω βοήθεια”

“Δεν περιμένω κάποιος να μας σώσει, περιμένω βοήθεια”

Πρίφτης

apriftisΓια την νίκη του Άρη επί του Απόλλωνα καθώς και για τους Τέιλορ και Τζάκσον μίλησε ο Δημήτρης Πρίφτης στην συνέντευξη Τύπου. Συγκεκριμένα ο προπονητής του Άρη δήλωσε: “Συγχαρητήρια στα παιδιά για την νίκη. Η Πάτρα είχε κίνητρο επιβίωσης. Αυτή την περίοδο έχουμε την δυνατότητα να ξεκουραστούμε και να προπονηθούμε καλύτερα. Είχαμε καλά αλλά και κενά διαστήματα. Σημαντικό είναι πως κερδίσαμε καθαρά και συγκεντρωνόμαστε στα επίμενα δύο ματς, στην διαδρομή για να πλασαριστούμε στην πρώτη τετράδα εν όψει πλέι οφ”.

Για τον Τέλορ που θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή: “Η αλήθεια είναι πως δεν περιμένω κάποιος να μας σώσει αλλά περιμένω ίσως να βοηθήσει λίγο. Η ομάδα είναι αυτή που είναι. Αν δείξει ότι μπορεί να μας βοηθήσει. θα του δοθεί ο χώρος να το κάνει και να παίξει για την ομάδα. Να δούμε σε τι κατάσταση θα έρθει, να συστατικά του παιχνιδιού του. Τα ξέρουμε… Να δούμε πώς θα τα εντάξουμε. Είναι μια δυσκολία γιατί αυτό για εμάς γίνεται για πολλοστή φορά φέτος. Αυτό το πήγαινε-έλα, όπως έχω ξαναπεί, δεν είναι εύκολο. Ούτε για μένα, ούτε για τους παίκτες. Ξεκινά πάλι από την αρχή διάφορα πράγματα. Εχουμε όμως την εμπειρία, το έχουμε ξανακάνει. Θα το κάνουμε για μια φορά ακόμη αναγκαστικά. Τον περιμένουμε αύριο και θα δούμε”.

Για τον Τσάκσον που ξεκίνησε εντυπωσιακά στον Άρη και για τις μεταπτώσεις στην απόδοσή του: Κυρίως έχει να κάνει με τον εαυτό του και με την νοοτροπία. Προσπαθούμε να δουλέψουμε στο μυαλό του. Είναι θέμα συγκέντρωσης. Εχει να κάνει και με τον αντίπαλο. Αλλά κυρίως έχει να κάνει με τον ίδιο. Σήμερα ήταν πολύ καλός”.

Καββαδάς: “Είχαμε συγκέντρωση και ενέργεια”

Ο Βασίλης Καββαδάς είπε: “Εμείς σήμερα κάναμε αυτό που έπρεπε. Να έχουμε συγκέντρωση και ενέργεια. Πήραμε την νίκη που χρειαζόμασταν, στόχος μας είναι η τέταρτη θέση. Πάμε να παίξουμε στο Λαύριο, θέλουμε να πάρουμε και αυτή την νίκη και μετά υπάρχει το ματς με την ΑΕΚ. Συγχαρητήρια για την προσπάθεια του Απόλλωνα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…