Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ “Όλα για όλα για τα πλέι οφ”

“Όλα για όλα για τα πλέι οφ”

aek 3

sakis giannakopoulos

Το Λαύριο αγωνίζεται εκτός έδρας εναντίον του Απόλλων Πατρών (13/04, 17:00), για την 26η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League, με τον Σάκη Γιαννακόπουλο να τονίζει στο blog του ΕΣΑΚΕ πως αυτή η νίκη δίνει την δυνατότητα στην ομάδα του να περάσει στα πλέι οφ.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο Σάκης Γιαννακόπουλος:
“Τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Stoiximan.gr Basket League και αντιμετωπίζουμε στην Πάτρα τον Απόλλωνα σε ένα πολύ κρίσιμο αγώνα και για τους δύο αντιπάλους. Για μας είναι ένα παιχνίδι, στο οποίο θέλουμε πολύ να νικήσουμε, για να πετύχουμε τον δεύτερο στόχο μας στην φετινή σεζόν.

Αρχικά επιδίωξη μας ήταν να παραμείνουμε στην κατηγορία. Όταν τα καταφέραμε βάλαμε τον επόμενο στόχο που ήταν η πρόκριση στα πλέι οφ. Κάναμε δύο πολύ μεγάλες νίκες στην Ρόδο επί του Κολοσσού και στην έδρα μας επί του Άρη και έχουμε φτάσει πολύ κοντά στην κατάκτηση της όγδοης θέσης που οδηγεί στα πλέι οφ.

Καταλαβαίνουμε ότι ο Απόλλωνας έχει τους δικούς του λόγους για τη νίκη. Τον σεβόμαστε. Είναι από τις πιο ιστορικές ομάδες στο ελληνικό μπάσκετ και αύριο δίνει τον νυν υπέρ πάντων αγώνα. Για το Λαύριο και για τους φίλους της ομάδας μας, όμως, η είσοδος στα πλέι οφ είναι ένα πολύ μεγάλο κατόρθωμα και δεν θέλουμε να αφήσουμε την ευκαιρία να πάει χαμένη.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 77-71

Νίκησε ο Παναθηναϊκός με… απόφαση Σλούκα. Τραγική η διαιτησία. Σ’ ένα ματς με διαφορετική …