Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Mε απόλυτη σοβαρότητα και συγκέντρωση κόντρα στην Κύμη”

“Mε απόλυτη σοβαρότητα και συγκέντρωση κόντρα στην Κύμη”

green

green

Για το φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος κόντρα στην Κύμη μίλησε ο Έρικ Γκριν μέσω του προσωπικού του μπλογκ στον ΕΣΑΚΕ, ενώ αναφέρθηκε και στην έναρξη των πλέι οφ, εκεί όπου η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου θα αντιμετωπίσει με πλεονέκτημα έδρας την Αναντολού Εφές.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Αμερικανός γκαρντ των “ερυθρόλευκων”.
“Φίλες και φίλοι μου καλησπέρα σας, ελπίζω να είστε καλά και να ξεκουραστείτε αυτές τις ημέρες ώστε να γεμίσετε τις μπαταρίες σας για τα δύο παιχνίδια με την Αναντολού Εφές την άλλη εβδομάδα.

Βέβαια, κάθε φορά πρέπει να κοιτάμε τι έχουμε μπροστά μας. Υπάρχει μεγάλη ανυπομονησία από όλους για τα προημιτελικά της Ευρωλίγκας, αλλά πρώτα πρέπει να τελειώσουμε αυτό που χτίζαμε όλο τον χρόνο στο ελληνικό πρωτάθλημα. Γι’ αυτό και θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε με απόλυτη σοβαρότητα και συγκέντρωση το παιχνίδι με την Κύμη.

Πρόκειται για μια ομάδα που σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος έδειξε συνέπεια, αξίζει τον σεβασμό μας και δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να τους υποτιμήσουμε. Τους προηγούμενους μήνες παλεύαμε για να πάρουμε το πλεονέκτημα έδρας στα play off και τώρα χρειαζόμαστε μια νίκη για να “κλειδώσουμε” την πρωτιά, να τελειώσουμε τη δουλειά. Και πρέπει να την πάρουμε.

Ας είμαστε ειλικρινείς, εάν είμαστε αυτοί που πρέπει, θα πάρουμε τη νίκη. Γι αυτό και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά και να πάρουμε τη νίκη. Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας και κόντρα στην Κύμη και απέναντι στην Αναντολού Εφές ώστε να πετύχουμε μαζί τους στόχους μας”.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Παθιασμένη καλημέρα

Ο Ολυμπιακός είπε καλημέρα με ένα βίντεο γεμάτο πάθος από το ματς με την Παρτιζάν. Ο Ολυμπ…