Κεντρική NBA Γιάννης: “Θα είμαστε πιο αγριεμένοι!” (vid)
NBA

Γιάννης: “Θα είμαστε πιο αγριεμένοι!” (vid)

giannis antetokounmpo 2

giannis-antetokounmpo

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σταμάτησε στους 30 πόντους αλλά η ανωτερότητα των Τορόντο Ράπτορς ήταν εμφανής καθ’όλη τη διάρκεια του 5ου αγώνα. Οι Καναδοί επικράτησαν άνετα με 118-93, κάνοντας το 3-2, με τον “Greek freak” να μιλά στους ρεπόρτερ μετά το πέρας της αναμέτρησης, δίνοντας έμφαση στην ετοιμότητα ενόψει του 6ου ματς.

Ο Γιάννης επικεντρώθηκε στην ετοιμότητα των αντιπάλων και στην εικόνα της 1ης περιόδου, όταν ερωτήθηκε για τα αίτια της αποτυχίας: “Έκαναν εξαιρετική δουλεία, ελέγχοντας τον ρυθμό. Πρέπει να κάνουμε καλύτερη δουλειά, όσον αφορά την ετοιμότητά μας και να είμαστε πιο επικεντρωμένοι στο ξεκίνημα του αγώνα. Δεν τα παρατήσαμε. Όλοι έπαιζαν δυνατά. Καταφέραμε να μειώσουμε τη διαφορά στους 9-10 πόντους αλλά συνέχισαν να μας “χτυπούν”. Είναι μια διδακτική εμπειρία για εμάς και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το 6ο ματς, ώστε να επανακάμψουμε”.

Όσον αφορά τη δική του, εξαιρετική παρουσία, ο Γιάννης τόνισε: “Είχα στο μυαλό μου να πάω προς το καλάθι και όχι να περιορίζομαι σε τζαμπ-σουτ. Προσπαθούσα να φτιάξω τις σωστές φάσεις και αυτό ήταν όλο”.

Ο Αντετοκούνμπο μίλησε και για την εξαιρετική εμφάνιση του Νόρμαν Πάουελ: “Είναι εξαιρετικός παίκτης. Έδωσε τρομερή ενέργεια αμυντικά, μαρκάροντας τον Κρις (Μίντλετον) ενώ ήταν πολύ καλός στην επίθεση, ανοίγοντας το γήπεδο για τον ΝτεΡόζαν και τον Λάουρι. Είναι θετικό για αυτούς να βρίσκεται στο παρκέ”.

Τέλος, ο ηγέτης των “ελαφιών” μίλησε για την ψυχολογική προετοιμασία της ομάδας, λίγες μέρες πριν από την έναρξη του 6ου ματς: “Εμείς πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε. Όπως είπα, πρέπει να ανασυνταχθούμε. Μετά από μια τέτοια συντριβή, αυτό υπάρχει στο κεφάλι σου για τις επόμενες 2 μέρες και σε κάνει πιο “αγριεμένο” και έτοιμο για το 6ο ματς“.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=pHvcs9Uuxnc]

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…