Κεντρική Γυναίκες Για την Κική, για τη… ζωή (vid)

Για την Κική, για τη… ζωή (vid)

olympiacos ilioupoli

olympiacos-ilioupoli

Ήταν ένας αγώνας αφιερωμένος στη μνήμη της αθλήτριας Κικής Αντωνίου. Όπως ανέφερε το σχετικό δελτίο Τύπου “η μπασκετική παρέα των κοριτσιών της Ακαδημίας Ηλιούπολης ’75 ξανασυναντιέται μετά από 25 χρόνια. Σκοπός είναι να τιμήσουμε τη φίλη και συμπαίκτρια μας, Κική Αντωνίου, που έφυγε τόσο νωρίς, δίνοντας τη δική της μάχη με τον καρκίνο και να στηρίξουμε τη “ΦΛΟΓΑ” Σύλλογο Γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια”.

Έτσι χθες το μεσημέρι (στις 12), στο Κλειστό Γήπεδο Ηλιούπολης έγινε αγώνας ανάμεσα στις γυναικείες ομάδες του ΓΣ Ηλιούπολης και του Ολυμπιακού. Η είσοδος ήταν δωρεάν, ενώ στη διάρκεια του αγώνα διατέθηκε το βιβλίο “Ο Καρκινόδρακος“, του Χρήστου Σίνη από τις εκδόσεις Ελληνοεκδοτική. Με την αγορά κάθε βιβλίου ενισχύθηκε το έργο του Συλλόγου “Φλόγα” με 5 ευρώ.

Ήταν όλοι εκεί. Παναγιώτης Φασούλας, Νίκος Φιλίππου, Άγγελος Μπασινάς, Αντώνης Νικοπολίδης (με τη σύζυγό του Βάσω Στασινού, που ήταν συμπαίκτρια της Κικής), Γιάννης Ιωαννίδης, Βασίλης Βαλασσόπουλος (δήμαρχος Ηλιούπολης). Συγκλονιστικότερη στιγμή, όταν η κόρη της Κικής, Μαριάνα, παρέλαβε την μπλούζα της… μαμάς.

Ήταν όλοι εκεί, γράψαμε; Όχι δεν ήταν όλοι εκεί. Γι’ άλλη μια φορά η ΕΟΚ έλαμψε δια της απουσίας της. Ούτε ένα μέλος του Δ.Σ. δεν βρέθηκε να εκπροσωπήσει την Ελληνική Ομοσπονδία. Προφανώς θα είχαν σοβαρότερα πράγματα να κάνουν… Δεν βαριέσαι. Μπράβο στα κορίτσια της Ακαδημίας Ηλιούπολης, που οργάνωσαν αυτή την εκδήλωση, και μπράβο σε όλους όσοι με τον έναν ή άλλον τρόπο συμμετείχαν…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Θεωρώ πως θα έχουμε τον Παπανικολάου στα επόμενα παιχνίδια»

Στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε η  Μπαρτσελονα το ματς, αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώ…