Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Δεν μπαίνουν στο πούλμαν οι παίκτες!

Δεν μπαίνουν στο πούλμαν οι παίκτες!

panathinaikos 2

panathinaikos

Μύλος έχει γίνει με το ταξίδι της επιστροφής του Παναθηναϊκού από την Κωνσταντινούπολη αφού μέχρι αυτή τη στιγμή, 1 το μεσημέρι, οι παίκτες δεν έχουν ενημερωθεί επίσημα περί επιστροφής με πούλμαν όπως έχει διαρρεύσει η πράσινη ΚΑΕ από το πρωί.

Αντίθετα, έχει ενημερωθεί το προπονητικό τημ και οι συνοδοί ότι απόφαση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου είναι να επιστρέψουν με πούλμαν κάτι που κατά πως φαίνεται έχει κάνει έξαλλους τους παίκτες.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του ebasket κάποιοι παίκτες που πληροφορήθηκαν φυσικά για την πρόθεση της διοίκησης να τους φέρει πίσω στην Αθήνα με πούλμαν έγιναν έξαλλοι και ενημέρωσαν με τη σειρά τους ότι δεν πρόκειται να επιβιβαστούν σε πούλμαν για την επιστροφή στην Αθήνα αλλά θα πληρώσουν από την τσέπη τους αεροπορικά εισιτήρια επιστροφής!

Η συνέχεια αναμένεται με μεγαλύτερο ενδιαφέρον αφού όλο αυτό το θέατρο του παραλόγου που προκλήθηκε από την απόφαση επιστροφής με πούλμαν έχει κάνει τεράστιο κακό και στην εικόνα της ομάδας στο εξωτερικό μιας και η είδηση έχει αναπαραχθεί σε πολλά ΜΜΕ σε Ισπανία, Τουρκία και αλλού πληγώνοντας ανεπανόρθωτα το όνομα και τη φήμη του εξάστερου.

Επισήμως η αποστολή επιστρέφει με πτήση στις 16.45 από Κωνσταντινούπολη αλλά κανείς μέχρι αυτή τη στιγμή δεν ξέρει τι τελικά θα συμβεί.

UPDATE: Οι παίκτες ενημερώθηκαν στις 13.10 περί επιστροφής με πούλμαν. Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και τα δεδομένα αλλάζουν από λεπτό σε λεπτό.

Γουίζαρντς-Χοκς, Σέλτικς-Μπουλς στο ΝΒΑ, Νταρουσάφακα-Ρέαλ, Εφές-Ολυμπιακός στην Euroleague αλλά και Ρέθυμνο-Κολοσσός στην Ελλάδα… Ολα τα ματς θα δοθούν από την 2winbet.gr στους πελάτες της στις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Ψαράκης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 77-69 (vid)

Η Μπαρτσελόνα το 1-1, ο Ολυμπιακός το πάνω χέρι. Ήταν πολύ καλό για να είναι αληθινό. Ο Ολ…