Κεντρική NBA “Αν διστάσεις, θα σου δώσω μπουνιά!” (vid)
NBA

“Αν διστάσεις, θα σου δώσω μπουνιά!” (vid)

518941556

giannis-antetokounmpo

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε μετά το τέλος του αγώνα για την επιμονή και την πίστη που επέδειξε η ομάδα του, ανατρέποντας τα δεδομένα απέναντι στους Ντιτρόιτ Πίστονς ενώ “έπλεξε” και το εγκώμιο του συμπαίκτη του, Θον Μέικερ. Μάλιστα, αποκάλυψε πως κατά τη διάρκεια ενός τάιμ-άουτ, τον… απείλησε ότι θα τον χτυπήσει, σε περίπτωση που δεν πάρει κάποιο ελεύθερο σουτ!

Αναλυτικά τα λεγόμενα του Γιάννη για τον Μέικερ: “Δίνει ενέργεια στο παιχνίδι μας, παίρνει το ριμπάουντ και κινείται γρήγορα στο γήπεδο. Κάνει λίγο απ’όλα! Το πιο σημαντικό, όμως, είναι ότι ακούει και μαθαίνει. Του είπα, κατά τη διάρκεια της παράτασης, ότι για να παίξει σε αυτό το παιχνίδι, δεν πρέπει να διστάσει και σε περίπτωση που το κάνει, θα του δώσω μπουνιά! Οπότε, έπρεπε να σουτάρει όποτε έπαιρνε την μπάλα!”

Όσον αφορά την ομαδική λειτουργία της ομάδας του, ο Γιάννης τόνισε: “Δεν σταματήσαμε να παίζουμε. Στην αρχή κερδίζαμε με 20, μετά χάναμε αλλά δεν σταματήσαμε. Αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα για μια νεαρή ομάδα. Παίζουμε σκληρά και συγκροτημένα και εμπιστεύομαι τους συμπαίκτες μου”.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=8SfLppPZU9g]

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…