Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Θέλω διπλό δώρο από τους παίκτες μου” (vid)

“Θέλω διπλό δώρο από τους παίκτες μου” (vid)

sfairo

sfairo-

Δύσκολη αποστολή χαρακτήρισε το παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιάννης Σφαιρόπουλος, κατά την αναχώρηση της ομάδας για την πρωτεύουσα της Σερβίας.

Ο Έλληνας τεχνικός σήμερα γίνεται 50 χρονών και θέλει οι παίκτες του να του κάνουν διπλό δώρο, κερδίζοντας αύριο τον Ερυθρό Αστέρα (22/03, 20:00) και την Παρασκευή τη Ρεάλ Μαδρίτης (24/03, 21:00).

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τόνισε για τον Ερυθρό Αστέρα: “Ο Ερυθρός Αστέρας είναι μια ομάδα πολύ καλή, ιδίως στην έδρα της. Έχει ανεβάσει ρυθμούς τους τελευταίους μήνες, έχει εφτά νίκες στα τελευταία οκτώ ματς στην έδρα τους, έχει νικήσει τη Ρεάλ, τη Φενέρ, την ΤΣΣΚΑ, άρα έχουμε μια πολύ δύσκολη αποστολή. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι, να μείνουμε στο παιχνίδι, να προσπαθήσουμε να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι.

Κάθε παιχνίδι είναι κομβικό, έχουμε τώρα μια ευκαιρία για το πλεονέκτημα έδρας. Δεν θέλουμε να σκεφτόμαστε τι θα συμβεί εάν νικήσουμε ή εάν χάσουμε. Δεν το αντιμετωπίζουμε έτσι. Εμείς κοιτάζουμε μόνο το παιχνίδι, πως θα ετοιμαστούμε και πως θα παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε. Το αποτέλεσμα θα κριθεί και θα προκύψει ανάλογα με την παρουσία μας στο παρκέ και φυσικά του αντιπάλου.

Όχι, δεν υπάρχει άγχος, όταν κάνεις αυτή τη δουλειά, υπάρχει πίεση για κάθε παιχνίδι και για κάθε αποτέλεσμα όταν είσαι στον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός θέλει και παίζει για να κερδίζει παντού. Αυτό το παιχνίδι δεν έχει διαφορά σε σχέση με τα προηγούμενα σε ό,τι αφορά την πίεση για το αποτέλεσμα. Εμείς θέλουμε να ακολουθήσουμε το πλάνο μας”.

Για την κατάσταση των Σπανούλη και Λοτζέσκι ανέφερε: “Και ο Λοτζέσκι και ο Σπανούλης είναι αμφίβολοι, γι αυτό πάμε 14. Δεν το ξέρουμε ακόμη εάν θα παίξει κάποιος από τους δύο ή και οι δύο ή κανείς από τους δύο. Ακόμη και εγώ αυτή τη στιγμή δεν το γνωρίζω”.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Σφαιρόπουλου:

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

BCL: Να συνεχίσει το όνειρο θέλει το Περιστέρι

Το Περιστέρι αντιμετωπίζει την Τενερίφη, στον ημιτελικό του F4 του BCL. Το Περιστέρι ανοίγ…