Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Ο εκνευρισμός και τα φάουλ…”

“Ο εκνευρισμός και τα φάουλ…”

asoulis

asoulisΘετική έκρινε την συνολική παρουσία του ΠΑΟΚ στο Champions League ο Σούλης Μαρκόπουλος μετά το τέλος του αγώνα με την Τενερίφη, με τον Ελληνα τεχνικό να ασχολείται και με την διαιτησία του αγώνα.

Συγκεκριμένα είπε: “Γνωρίζαμε πως παίζαμε κόντρα σε μια καλή ομάδα η οποία πάει καλά στο πρωτάθλημα αλλά και στο Champions League. Εμείς με τις απώλειες δύο βασικών παικτών είχαμε επιθετικό πρόβλημα. Αυτό έφερε τον εκνευρισμό και σε συνδυασμό με την σκληρή άμυνα τω αντιπάλων, αυτά μας αποσυντόνισαν. Δεχτήκαμε κάποια εύκολα καλάθια που δεν έπρεπε να δεχτούμε βάσει των όσων είχαμε σχεδιάσει. Καλή τύχη στην Τενερίφη στο πρωτάθλημα και στο πρωτάθλημα”.

Συνεχίζοντας τόνισε για το θέμα του εκνευρισμού που είχε ο ΠΑΟΚ: “Είπα πως εκνευρίστηκαν οι παίκτες γιατί δεν έβγαιναν οι επιθέσεις τόσο από την καλή άμυνα αλλά και από το δυνατό παιχνίδι των αντιπάλων. Ετσι δεχτήκαμε καλάθια που δεν έπρεπε να δεχτούμε”.

Για την διαιτησία: “Δεν είμαι διαιτητής. Δεν σφυρίζω εγώ, οι διαθτητές σφυρίζουν…”.

Για την πορεία του ΠΑΟΚ στο Champions League: “Κάναμε μια καλή πορεία σύμφωνα με τα δεδομένα και τους τραυματισμούς. Από την αρχή της περιόδου απουσίαζαν δύο βασικοί, μετά απουσίαζε κι άλλος… Πάντως κάναμε καλή πορεία και συγχαρητήρια στους παίκτες”.

Για την τεχνική ποινή με το οποίο ξεκίνησε το τρίτο δεκάλεπτο: “Διαμαρτυρήθηκαν (σ.σ. από τον ΠΑΟΚ) στους διαιτητές και οι διαιτητές έδωσαν τεχνική ποινή στο ημίχρονο. Εμείς παίζαμε το ματς μέσα στην ρακέτα από το πρώτο ημίχρονο και χτυπήσαμε μόνο μια βολή. Υπήρχαν περιπτώσεις που θα μπορούσαν να μας δώσουν κι άλλο φάουλ για κάποια άλλη βολή. Αυτό είναι το πιστεύω το δικό μας, μπορεί να κάνω και λάθος. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν άξιζε την νίκη η Τενερίφη που είναι πολύ καλή ομάδα”.

Χρυσικόπουλος: “Περήφανος για τους συμπαίκτες μου”

Ο Λίνος Χρυσικόπουλος είπε: “Περιμέναμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Δεν θέλω να σταθώ στο παιχνίδι, καθώς για εμάς το η διοργάνωση έφτασε στο τέλος της. Θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια στη διοργάνωση στην Tenerife, η οποία είναι σπουδαία ομάδα. Αισθάνομαι περήφανος για την ομάδα μου και τους συμπαίκτες μου”.

Για το αν οι διαιτητές δεν επέτρεψαν στην ομάδα του να παίξει όπως θα ήθελε: “Μπορεί οι διαιτητές να άφησαν λίγο παραπάνω το σκληρό παιχνίδι, αλλά ήμασταν προετοιμασμένοι γι’ αυτό το ενδεχόμενο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …