Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Να εξασφαλίσουμε την είσοδο στην οχτάδα”

“Να εξασφαλίσουμε την είσοδο στην οχτάδα”

kamperidis rethimno

kamperidis-rethimnoΕκτός έδρας δοκιμάζεται το Ρέθυμνο, καθώς το Σάββατο (01/04, 17:00) αντιμετωπίζει τον Κόροιβο στην Αμαλιάδα για την 24η αγωνιστική της Basket League. O Μιχάλης Καμπερίδης ανέφερε ότι δεν πρέπει να χαθεί η “μάχη” και ότι θέλουν να εξασφαλίσουν την οχτάδα.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

“Δυστυχώς αυτή την εβδομάδα η θεά τύχη δεν ήταν με το μέρος μου. Ένας τραυματισμός κατά την διάρκεια των προπονήσεων με άφησε εκτός της αυριανής «μάχης». Βέβαια, μπορεί σαν παρουσία να μην βρίσκομαι μαζί με τα παιδιά στην Αμαλιάδα αλλά το μυαλό και η ψυχή μου θα είναι μαζί τους στο κλειστό της Ήλιδας.

Μία «μάχη» που δεν πρέπει να χαθεί αρχικά για να εξασφαλίσουμε και μαθηματικά την είσοδο μας στην 8άδα αλλά και γιατί όχι να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται. Αναμφίβολα θεωρώ πως βρισκόμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση από το ξεκίνημα της σεζόν, ενώ το «διπλό» στην Πάτρα την 23η αγωνιστική μας έχει δώσει μεγαλύτερη ψυχολογική ώθηση ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε ξανά μακριά από την έδρα μας.

Να σημειώσω πως και κόντρα στον πρωταθλητή Ελλάδας Ολυμπιακό συνεχίσαμε τις καλές μας εμφανίσεις παρά την ήττα, αποδεικνύοντας όλα τα παραπάνω. Έτσι, λοιπόν, πάμε με «φόρα» για την 12η φετινή μας νίκη και 3η εκτός Ρεθύμνου.

Σίγουρα υπάρχει τεράστιο κίνητρο και από την πλευρά του Κοροίβου, αφού χρειάζεται επειγόντως βαθμούς για να βρεθεί μακριά από την επικίνδυνη ζώνη. Αυτό από μόνο του σημαίνει πως και οι αντίπαλοι μας θα «παλέψουν» με όλες τους τις δυνάμεις για την κατάκτηση των δύο βαθμών, με την αναμέτρηση να κρίνεται εξαιρετικά αμφίρροπη.

Από την μεριά μου θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στους συμπαίκτες και στην ομάδα μου και είμαι σίγουρος πως μπορούν να τα καταφέρουν!”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…