Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Θα στηρίξω τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό”

“Θα στηρίξω τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό”

giannako pao

giannako-pao

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με ανακοίνωση του έκανε γνωστό, ότι θα βοηθήσει οικονομικά τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό να βγει από το αδιέξοδο. Ο κ. Γιαννακόπουλος θα προσπαθήσει να συσπειρώσει τον σύλλογο και να τον κάνει, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά: “Πρωταθλητή σε όλα τα Σπορ“.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του:

Εξυγίανση – Συσπείρωση – Πρωταθλητισμός

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. διανύει την χειρότερη περίοδο στη σύγχρονη Ιστορία του. Για την οικογένεια μου και προσωπικά για μένα, ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός ήταν, είναι και θα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, όπως έχουμε αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια με την έμπρακτη υποστήριξη μας.

Τα μηνύματα, που λαμβάνω από τα εκατομμύρια των φιλάθλων του Παναθηναϊκού, είναι ότι  δεν αντέχουν άλλο αυτή την κατάσταση.

Έχω πάρει την απόφαση να στηρίξω μία διοίκηση που θα βγάλει τον Παναθηναϊκό από το αδιέξοδο που έχει βρεθεί, την οποία δεσμεύομαι προσωπικά ότι θα την ενισχύω σε οικονομικό επίπεδο ετησίως, έχοντας ως αρχικό στόχο να αποπληρωθεί το χρέος πιο σύντομα από το σημερινό προγραμματισμό.

Ταυτόχρονα, έπειτα από επαφές που είχα με άλλους επιφανείς Παναθηναϊκούς, αλλά και μεγάλους χορηγούς της ΚΑΕ, με διαβεβαίωσαν ότι λόγω της αγάπης τους για τον Παναθηναϊκό, της επιτυχημένης συνεργασίας χρόνων με την ΚΑΕ και συνολικά της εμπιστοσύνης τους στο πρόσωπο μου,  διατίθενται να συστρατευτούν σε αυτή την προσπάθεια και να βοηθήσουν τον Σύλλογο οικονομικά.

Παράλληλα, με την εμπλοκή μου διασφαλίζω ότι οι φορείς του ελληνικού αθλητισμού θα αντιμετωπίσουν τον Παναθηναϊκό με τον σεβασμό που του πρέπει.

Καλώ την παρούσα διοίκηση πριν παραιτηθεί, να παραδώσει στην ομάδα που θα δημιουργηθεί και θα ανακοινωθεί λίαν συντόμως,  τα οικονομικά στοιχεία του Συλλόγου και τα αποτελέσματα της έκθεσης που έχει προαναγγείλει εδώ και καιρό, ώστε να υπάρξει πλήρης εικόνα της οικονομικής κατάστασης που επικρατεί.

Όλες οι αποφάσεις για το παρόν και το μέλλον του Συλλόγου, θα ληφθούν όταν θα έχουν παραδοθεί τα πλήρη στοιχεία και οι φάκελοι που αφορούν στον Σύλλογο.

Είμαι σίγουρος ότι με τη συσπείρωση όλων των Παναθηναϊκών Δυνάμεων ο Σύλλογος θα καταφέρει αρχικά να βρει ξανά τον δρόμο του, και εν συνεχεία να γίνει πραγματικότητα το «Πρωταθλητή σε όλα τα Σπορ Παντοτινέ».

Δεν είναι ώρα για λόγια αλλά για πράξεις. Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. αγωνιστικά και οικονομικά βρίσκεται σε τέλμα και όσοι αγαπάμε την Παναθηναϊκή Ιδέα, πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να τον φέρουμε ξανά εκεί που ανήκει.

Οι υγιείς δυνάμεις που είναι σήμερα στον Ερασιτέχνη θα αξιοποιηθούν, αφού σε αυτή την προσπάθεια κανείς δεν περισσεύει”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Σλούκας: «Παίξαμε έξυπνα, δεν ήταν αδιάφορο παιχνίδι»

Στη σημασία της αναμέτρησης στάθηκε ο Κώστας Σλούκας. Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός έδωσ…