Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Πάνω από 200 οπαδοί του ΠΑΟΚ στο Βελιγράδι…

Πάνω από 200 οπαδοί του ΠΑΟΚ στο Βελιγράδι…

afans

afansO ΠΑΟΚ έχει μπροστά του το κρίσιμο ματς με την Παρτιζάν και φυσικά δεν θα είναι… μόνος του στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Θα έχει τον κόσμο του στο πλευρό του και στον “Δικέφαλο” εκτιμούν πως θα είναι περισσότεροι από 200 φίλοι του ΠΑΟΚ στην Σερβία (αρχικά υπολογίζονταν πως θα είναι 200 αλλά το ενδιαφέρον είναι αρκετά μεγάλο).

Την… πρόκριση στην επόμενη φάση “βλέπουν” οι ομάδες του Champions League και τα παιχνίδια της συγκεκριμένης διοργάνωσης, οι πελάτες της 2winbet.gr θα έχουν την δυνατότητα να τα ποντάρουν στις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς!

Οπως στο πρώτο ματς στο “Παλατάκι”, έτσι και σε αυτό στο Βελιγράδι, ο αγώνας θα μοιάζει με… γιορτή δεδομένου πως οι οπαδοί του ΠΑΟΚ με αυτούς της Παρτιζάν είναι αδελφοποιημένοι.

Σε αυτό το ματς-“γιορτή”, βέβαια, ο “Δικέφαλος” θέλει να “αρπάξει” το εισιτήριο της πρόκρισης και όπως είχαμε αναφέρει, υπάρχει αισιοδοξία πως αυτό μπορεί να γίνει καθώς ο ΠΑΟΚ θα εμφανιστεί αρκετά “φρέσκος” στον αγώνα και σε αυτό “μένουν” πολύ στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

“Ζήστε” τα ματς του ΠΑΟΚ στο “Μονοπόλυο” (Γρηγορίου Λαμπράκη 193/Θεσσαλονίκη) το οποίο έχει γίνει ο αγαπημένος προορισμός των Θεσσαλονικιών καθώς ξέρουν πως εκεί θα βρουν ό,τι ψάχνουν για να περάσουν όμορφα!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …