Κεντρική Γυναίκες “Νικήσαμε σε μια δύσκολη έδρα”

“Νικήσαμε σε μια δύσκολη έδρα”

Eleni Kapogianni Olympiakos Ginaikes

Eleni Kapogianni-Olympiakos-GinaikesΣυγχαρητήρια στις παίκτριες της αλλά και στη Νίκη Λεύκαδας έδωσε η Ελένη Καπογιάννη, μετά τη νίκη του Ολυμπιακού στο “ΔΑΚ Λευκάδας”.

“Κάναμε μια ακόμα νίκη σε μια δύσκολη έδρα, είναι η πρώτη ήττα που κάνει η Νίκη Λευκάδας μέσα στην έδρα της. Εμείς χαιρόμαστε που περάσαμε σχετικά εύκολα κάνοντας και ένα καλό ροτέισον. Παίξαμε καλά στην επίθεση, είχαμε κάποια νεκρά διαστήματα αλλά πιστεύω ότι αν δεν κάναμε και ορισμένα εύκολα φάουλ στο 2ο δεκάλεπτο, το σκορ θα ήταν πιο ευρύ. Ωστόσο είναι μια πάρα πολύ καλή νίκη, συγχαρητήρια στις παίκτριες μας αλλά και στη Νίκη Λευκάδας και καλή συνέχεια”, ήταν τα λόγια της Ελένης Καπογιάννη.

Από την πλευρά της, η Όλγα Χατζηνικολάου δήλωσε:”Hταν μια πάρα πολύ σημαντική νίκη σήμερα, γιατί η Λευκάδα δεν είχε χάσει μέχρι στιγμής στην έδρα της και καταφέραμε να σπάσουμε αυτό το αήττητο. Θεωρώ ότι παίξαμε πάρα πολύ καλή άμυνα, είχαμε βάλει από την αρχή να μην περάσουν τους 55 πόντους και το καταφέραμε. Για εμάς είναι πολύ σημαντικό να ακολουθούμε το πλάνο που έχουμε και παιχνίδι με παιχνίδι γινόμαστε καλύτερες, παίζουμε πολύ πιο θεαματικό μπάσκετ και συνεχίζουμε!”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 60-50

Το 2-2 έκανε ο Παναθηναϊκός. Σε πέμπτο παιχνίδι θα αναδειχθεί ο φετινός πρωταθλητής στην Α…