Κεντρική Basket League Άρης “Πρώτα ο Ολυμπιακός, μετά ο τελικός Κυπέλλου”

“Πρώτα ο Ολυμπιακός, μετά ο τελικός Κυπέλλου”

kavvadas 1

kavvadas

Ο σέντερ του ΆρηΒασίλης Καββάδας αναφέρθηκε στην προσεχή αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό για τη Stοiximan Basket League, αλλά και στον επερχόμενο τελικό Kυπέλλου με τον Παναθηναϊκό Superfoods στο “Nick Galis Hall”.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην ιστοσελίδα του  ΠΣΑΚ (www.psak.gr)…

Βασίλη, χρόνος για ξεκούραση δεν υπάρχει, καθώς ακολουθούν δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια μέσα σε τρεις ημέρες ουσιαστικά. Ένα με τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα κι ένα με τον Παναθηναϊκό για το κύπελλο. Θεωρείς ότι ο αγώνας στο ΣΕΦ θα σας κάνει καλό ενόψει του τελικού λόγω της δυναμικότητας του Ολυμπιακού ή θα σας βαρύνει τα πόδια;

“Πιστεύω θα μας κάνει καλό. Παίζουμε απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης που κάθε χρόνο διεκδικεί την είσοδο στο φάιναλ φορ. Ο Ολυμπιακός διαθέτει πολύ μεγάλους παίκτες, μεγάλα ονόματα και για μας είναι πρόκληση να πάμε εκεί με το καλό μας πρόσωπο και να διεκδικήσουμε τις όποιες πιθανότητες γι’ αυτό το ματς”.

Πιστεύεις ότι το μυαλό σας στο ΣΕΦ, θα είναι και στον τελικό; Θα είστε επηρεασμένοι;

“Το μυαλό μας είναι κάθε φορά στο παιχνίδι που ακολουθεί. Από τη στιγμή που τελείωσε το παιχνίδι με τον Προμηθέα, σκεφτόμαστε μόνο τον Ολυμπιακό και μακάρι να μπορέσουμε να κερδίσουμε κιόλας. Σίγουρα το Σάββατο έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για το οποίο μιλάει όλη η Ελλάδα αλλά εμείς οφείλουμε πρώτα απ’ όλα να σεβαστούμε τους εαυτούς μας και να κοιτάξουμε το παιχνίδι της Τετάρτης”.

Είχατε κάποιον διάλογο με φιλάθλους του Αρη μετά το ματς με τον Προμηθέα ενόψει και του τελικού;

Ο κόσμος είναι πολύ χαρούμενος και για μία ακόμη φορά, δημιούργησε εκπληκτική ατμόσφαιρα. Τον ευχαριστούμε που μας στηρίζει. Αυτό μας δίνει ώθηση, κουράγιο και δύναμη, τόσο στις καλές, όσο και στις κακές στιγμές. Ο κόσμος είναι ενθουσιασμένος και μας ζητάει το κύπελλο”.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…