Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Χαραλαμπόπουλος στο eBasket: “Ο πιο διψασμένος θα κερδίσει…”

Χαραλαμπόπουλος στο eBasket: “Ο πιο διψασμένος θα κερδίσει…”

charalampopoulos

charalampopoulosΟ Βασίλης Χαραλαμπόπουλος παρά το νεαρό της ηλικίας του, πλέον έχει… συνηθίζει να προετοιμάζεται με τον Παναθηναϊκό για μεγάλα παιχνίδια, όπως αυτό του Σαββάτου απέναντι στον Άρη. Τo ebasket.gr τον συνάντησε στο Παλέ και αρχικά τον ρωτήσαμε για το που θεωρεί ότι θα κριθεί ο τελικός. “Σε τέτοια παιχνίδια, παίζει ρόλο το ποιος το θέλει περισσότερο… Οι τακτικές έρχονται σε δεύτερο ρόλο. Οπότε, αυτός που θα είναι πιο διψασμένος, θα κερδίσει το παιχνίδι“.

Ο “τίτλος” του φαβορί είναι στον Παναθηναϊκό αλλά αυτό δεν είναι κάτι που “φέρνει” μεγαλύτερο άγχος στους “πράσινους”, σύμφωνα με τον νεαρό. “Δεν νομίζω ότι υπάρχει άγχος επειδή είμαστε το φαβορί. Είναι ένα παιχνίδι, ένας τελικός… Όποιος το θέλει περισσότερο, θα κερδίσει. Πιστεύω πως δεν παίζει ρόλο το ποιος είναι φαβορί και το ποιος όχι”.

Όσο για το πόσο… δυσκολεύει η κατάσταση για τους “πράσινους” δεδομένου πως ο τελικός θα γίνει στο Παλέ; “Εντάξει… Δεν μπορώ να πω ότι δυσκολεύει. Είναι ένα ωραίο γήπεδο, ένα ιστορικό γήπεδο. Είναι ωραίο να γίνονται τελικοί σε τέτοια γήπεδα. Από εκεί και πέρα ελπίζω να υπάρχει μια ωραία ατμόσφαιρα, να είναι όλοι ευχαριστημένοι… Να έρθουν οικογένειες να δουν το παιχνίδι. Να κυλήσουν όλα ομαλά. Αυτό είναι το σημαντικό”.

Ο τελικός του Άρη με τον Παναθηναϊκό, οι αγώνες Κυπέλλου σε διάφορες χώρες αλλά και το ΝΒΑ All-Star Weekend 2017 στις υψηλότερες αποδόσεις της αγοράς από την 2winbet.gr προς τους πελάτες της!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Θεωρώ πως θα έχουμε τον Παπανικολάου στα επόμενα παιχνίδια»

Στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε η  Μπαρτσελονα το ματς, αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώ…