Κεντρική Basket League Άρης Ζάρας στο eBasket: “Όνειρο ζωής να γράψουμε ιστορία…”

Ζάρας στο eBasket: “Όνειρο ζωής να γράψουμε ιστορία…”

zaras

zarasΣτον Άρη περιμένουν με… ανυπομονησία τον αγώνα απέναντι στον Παναθηναϊκό και δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση ο Θοδωρής Ζάρας ο οποίος για πρώτη φορά στην καριέρα του θα παίξει σε τελικό Κυπέλλου. Το ebasket.gr μίλησε με τον Ελληνα καλαθοσφαιριστή στο Παλέ και αρχικά ο τελευταίος μας είπε: “Είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Είναι ο πρώτος μου τελικός… Είναι ένας τελικός και είναι πολύ σημαντικό για εμάς, για τους φιλάθλους, για την πόλη… Περιμένουμε να δώσουμε το 100% για να πάρουμε ό,τι μας αναλογεί”.

Όσο για το τι θα πρέπει να προσέξουν οι “κίτρινοι”; “Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα πολύ καλή, υψηλού επιπέδου. Πιστεύω ότι πρέπει να δώσουμε βάση σε πολλά πράγματα. Ειδικά στην ταχύτητα και στην δύναμη με την οποία αγωνίζεται ο Παναθηναϊκός. Επίσης, τους πολλούς παίκτες που σουτάρουν από την περιφέρεια, είτε είναι κοντοί, είτε είναι ψηλοί… Πρέπει να ελέγξουμε τα ριμπάουντ, τον ρυθμό… Είναι μεγάλη γκάμα πραγμάτων που πρέπει να κάνουμε για να μπορέσουμε να κυριαρχήσουμε”.

Ο τελικός του Άρη με τον Παναθηναϊκό, οι αγώνες Κυπέλλου σε διάφορες χώρες αλλά και το ΝΒΑ All-Star Weekend 2017 στις υψηλότερες αποδόσεις της αγοράς από την 2winbet.gr προς τους πελάτες της!

Τελευταία φορά που κατέκτησε τρόπαιο ο Άρης ήταν το 2004, όταν κέρδισε στον τελικό του Κυπέλλου τον Ολυμπιακό. Για το αν το κίνητρο για κατάκτηση του τροπαίου το Σάββατο είναι μεγαλύτερο για τους παίκτες του Άρη γνωρίζοντας πως τα ονόματά τους θα… γραφτούν στην ιστορία, ο Ζάρας τόνισε: “Εχουν περάσει 13 χρόνια. Εννοείται… Ποιος δεν θέλει να γράψει ιστορία; Και εμείς έχουμε αυτή την ευκαιρία… Είναι ευχής έργον να γίνει. Είναι και όνειρο ζωής… Είναι ό,τι καλύτερο για έναν αθλητή. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε το 100%”.

Ο Ελληνας καλαθοσφαιριστής εκτιμά πως το γεγονός πως ο Άρης θα παίξει στην έδρα του, δεν είναι κάτι που “φέρνει” έξτρα… πίεση στους “κίτρινους”. “Νομίζω ότι είναι μόνο θετικό το ότι παίζουμε στην έδρα μας. Ξέρουμε το γήπεδο, ξέρουμε τα καλάθια… Ξέρουμε το περιβάλλον. Οι φίλαθλοι μας θα είναι εκεί που ήταν, εκεί που τους έχουμε συνηθίσει. Νομίζω είναι πολύ θετικό”, ανέφερε.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…