Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Το Φάιναλ Φορ 2019 στη Μόσχα

Το Φάιναλ Φορ 2019 στη Μόσχα

vtb arena park

vtb-arena-park

Το Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκα, επιστρέφει στο Κρεμλίνο! Οριστικοποιήθηκε η απόφαση, σύμφωνα με την οποία, το μεγάλο “ραντεβού” της διοργάνωσης, θα διεξαχθεί στη Μόσχα το 2019, στην, υπό κατασκευή, VTB Arena Park. Την είδηση μετέδωσε το “izvestia.ru“, όπου αναφέρει επίσης ότι η απόφαση θα ανακοινωθεί και επίσημα εντός των επόμενων ημερών.

Εδώ και αρκετό καιρό υπήρχε η φήμη ότι η Μόσχα θα φιλοξενήσει κάποιο Φάιναλ Φορ στο μέλλον και, για καλή τύχη των Ρώσων, επιβεβαιώθηκε. Κάπως έτσι, η διοργάνωση θα επιστρέψει στην πρωτεύουσα της Ρωσίας, για πρώτη φορά ύστερα από 14 χρόνια (2005), όταν, η, γηπεδούχος ΤΣΣΚΑ, γνώρισε ένα πρωτοφανές “κάζο”, καταλαμβάνοντας μόλις την 4η θέση, παρά την καταπληκτική σεζόν που είχε διανύσει, με τον Παναθηναϊκό να τερματίζει 3ος και τη Μακάμπι να κατακτά τον τίτλο, στον τελικό με την Ταού.

Η VTB Arena Park, θα είναι μία υπερσύγχρονη εγκατάσταση και θα φιλοξενεί 12.000 θεατές, ενώ, θα είναι πολυχρηστικό, καθώς εκεί, θα διεξάγονται συναυλίες, αλλά και αγώνες χόκεϊ επί πάγου. Την κατασκευή του επιμελείται ο David Manica, ένας από τους καλύτερους αρχιτέκτονες γηπέδων στον πλανήτη.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Κάτας: «Για να κερδίσεις στο ΟΑΚΑ πρέπει να είσαι 40 λεπτά συγκεντρωμένος»

Στην έλλειψη συγκέντρωσης της Μακάμπι αναφέρθηκε ο Οντέντ Κάτας. Ο τεχνικός της Μακάμπι Τε…