Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Θα μπορούσαμε να προκριθούμε νωρίτερα…”

“Θα μπορούσαμε να προκριθούμε νωρίτερα…”

asou 1

asou“Τελείωσε” για τον ΠΑΟΚ το θέμα της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Champions League, έστω κι αν χρειάστηκε να φτάσουμε στην τελευταία αγωνιστική της διοργάνωσης. Ο Σούλης Μαρκόπουλος δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα με την Βέντσπιλς είπε:

Για το “διπλό” του “Δικεφάλου”: “Παίξαμε ψυχωμένα σε άμυνα και επίθεση. Μέσα από την άμυνα βρήκαμε λύσεις για αιφνιδιασμούς αλλά και στην επίθεση είχαμε υπομονή και γυρίσαμε καλά την μπάλα. Είχαμε καλά ποσοστά ευστοχίας. Σε άλλο ευρωπαικό δεν είχαμε τέτοια απόδοση. Σε αυτό το ματς ήμασταν καλοί και αυτό ήταν από την άμυνα γιατί δεν δίναμε εύκολα καλάθια”.

Για την παρουσία της ομάδας στο Champions League: “Θα μπορούσαμε να προκριθούμε νωρίτερα. Χάσαμε κάποια ματς που θα μπορούσαμε να κερδίσουμε, αλλά έτσι είναι το μπάσκετ. Μαθαίνεις από τις ήττες… Αν παίζουμε όπως σήμερα και έχουμε διάρκεια, θα είναι καλύτερα στο μέλλον”.

Για την επόμενη φάση της διοργάνωσης: “Είναι νωρίς για την συνέχεια διοργάνωσης. Πρέπει να ετοιμαστούμε για το Σάββατο και πρέπει οι παίκτες να μείνουν συγκεντρωμένοι για την συνέχεια“.

Για το ότι οπαδοί του ΠΑΟΚ βρέθηκαν στο γήπεδο: “Ηταν καλό αυτό και συγκινητικό φίλοι της ομάδας από την Γερμανία να έρχονται εδώ στην Λετονία. Γι’ αυτό και η ομάδα πήγε μετά το τέλος του αγώνα σε αυτούς για να τους συγχαρεί”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …