Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Θέλαμε να παίξουμε και για τους φιλάθλους μας…”

“Θέλαμε να παίξουμε και για τους φιλάθλους μας…”

an

anΘετικότατη εμφάνιση από τον Αντώνη Κόνιαρη στο ματς με την Βέντσπιλς. Ο νεαρός δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα:

Για την νίκη του ΠΑΟΚ: “Μπήκαμε δυνατά για να πάρουμε την διαφορά. Η διαφορά δεν ήρθε από το πρώτο δεκάλεπτο, προσπαθήσαμε πολύ και στο τέλος άνοιξε παραπάνω (σ.σ. η διαφορά). Εγινε μια πολύ καλή προσπάθεια“.

Για το ότι υπήρχε το “πρέπει” της νίκης και ο ΠΑΟΚ ανταποκρίθηκε: “Εμείς ήμασταν συγκεντρωμένοι στο πλάνο του προπονητή. Θέλαμε να κερδίσουμε όπως σε κάθε ματς. Σίγουρα ήταν το πιο σημαντικό αυτό (σ.σ. το ματς) αλλά δεν είχαμε παραπάνω άγχος από αυτό που έπρεπε”.

Για την επόμενη φάση της διοργάνωσης: “Τώρα σκεφτόμασε τον Κολοσσό, μετά τον Άρη και μετά το champions League”.

Για το ότι φίλοι του ΠΑΟΚ ήταν στο γήπεδο: “Δεν το περιμέναμε ότι θα έχει κόσμο… Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι, θέλαμε να παίξουμε και γι’ αυτούς που ήταν εδώ και είναι πολύ σημαντικό κομμάτι για εμάς όταν είμαστε στα εκτός έδρας ματς να βοηθά ο κόσμος”.

Πέινερς: “Χαρούμενοι για την πρόκριση…”

Ο Ζάνις Πέινερς τόνισε: “Ξέραμε ότι παίζαμε απέναντι σε μια δυνατή ομάδα στην έδρα της. Κέρδισε την Βιλερμπάν αλλά και την Νεπτούνας. Εμείς εμφανιστήκαμε έτοιμοι γι’ αυτό το ματς και πήραμε την νίκη. Προκριθήκαμε στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης και είμαστε πολύ χαρούμενοι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …