Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Μπερτομέου: “Θα υπάρξει περισσότερη ασφάλεια στο Final Four”

Μπερτομέου: “Θα υπάρξει περισσότερη ασφάλεια στο Final Four”

bertomeu

bertomeu

Ο Τζόρντι Μπερτομέου δεν επιθυμεί να αλλάξει την έδρα του Final Four που θα γίνει σε λίγους μήνες και σε δηλώσεις του τόνισε πως η Euroleague επεξεργάζεται το πλάνο μαζί με την τουρκική κυβέρνηση, προκειμένου να μην γίνει κάτι δυσάρεστο, αλλά και ότι θα υπάρξουν μεγαλύτερα μέτρα ασφαλείας σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια.

Όλα όσα είπε ο εκτελεστικός διευθυντής της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης:
“Επεξεργαζόμαστε το πλάνο μαζί με την τουρκική κυβέρνηση. Θα υπάρξει ειδικό πλάνο, όχι μόνο για την προστασία του γηπέδου, αλλά και για όσα γεγονότα γίνουν από την Euroleague κατά τη διάρκεια του Final Four. Θα υπάρξει περισσότερη ασφάλεια. Δουλεύουμε πάνω σε αυτό το κομμάτι, για να δούμε τι θα κάνουμε με αυτό το πλάνο, να το συμφωνήσουμε και να προχωρήσουμε.

Πράγματι, έγιναν επιθέσεις στην Κωνσταντινούπολη, όπως έγιναν και αλλού. Όμως, σήμερα, κανείς δεν μπορεί να πει ότι δεν θα γίνει τίποτα οπουδήποτε στον κόσμο. Τρεις μήνες πριν από το Euro έγινε μια φρικτή επίθεση στη Γαλλία, αλλά στη συνέχεια τίποτα δεν συνέβη στη διοργάνωση, γιατί οι αρχές έλαβαν όλες τις προφυλάξεις. Αυτό θέλουμε να κάνουμε και εμείς.

Θα είναι ένα Final Four με περισσότερους ανθρώπους ασφαλείας συγκριτικά με αυτό του Βερολίνου, όμως επίσης θα είναι ένα Final Four όπως όλα τα υπόλοιπα, υπό την έννοια ότι θα αποτελέσει γιορτή για το μπάσκετ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 77-69 (vid)

Η Μπαρτσελόνα το 1-1, ο Ολυμπιακός το πάνω χέρι. Ήταν πολύ καλό για να είναι αληθινό. Ο Ολ…