Κεντρική NBA Το φοβερό duel Αντετοκούνμπο-Λεμπρόν (vids)
NBA

Το φοβερό duel Αντετοκούνμπο-Λεμπρόν (vids)

giannis cavs

giannis-cavs

Μέχρι τελικής πτώσεως “πάλεψαν” οι Μπακς με τους Καβαλίερς στην αρένα του Μιλγουόκι, με τους δύο ηγέτες των ομάδων να τα δίνουν όλα, προκειμένου να φθάσουν στον επιθυμητό στόχο.

Γιάννης Αντετοκούνμπο και Λεμπρόν Τζέιμς. Μια μονομαχία, η οποία συγκεντρώνει τα βλέμματα των πάντων, κάθε φορά που διασταυρώνουν τα ξίφη τους και η χθεσινή βραδιά δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση.

25 πόντοι ο Γιάννης, 34 ο Λεμπρόν. 13 ριμπάουντ ο Γιάννης, 12 ο Λεμπρόν. Η μάχη ήταν αμφίρροπη. Το ματς βρισκόταν σε τεντωμένο σκοινί. Τελικά όμως, κανείς δε μπορεί να τα βάλει με την ισχύ του “βασιλιά“.

Ο ενθουσιασμός και η απειρία του Γιάννη στοίχισε, καθώς έκανε το 6ο φάουλ του, 28 δευτερόλεπτα πριν το τέλος της παράτασης. Με τον “Greek freak” να παρακολουθεί από τον πάγκο, ο Λεμπρόν σηκώθηκε από τα 9 μέτρα, ευστοχώντας σε “βόμβα” 3 πόντων, χαρίζοντας τη νίκη στους πρωταθλητές.

Ο Γιάννης ανήκει ήδη στην ελίτ, όμως ο Λεμπρόν του υπενθύμισε πως οφείλει να ανέβει αρκετά επίπεδα ακόμη, προκειμένου να κάτσει αυτός στο θρόνο. Το μόνο σίγουρο είναι πως τα highlights τους, μπορούν να αποζημιώσουν και τους πιο απαιτητικούς fans.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=_sPMHFCqVM4]

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=ZDMNYht6tVg]

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Έρχονται αλλαγές στους Καβαλίερς

Σε δύσκολη θέση ο προπονητής των Καβαλίερς, Μπίκερσταφ Η αγωνιστική σεζόν μπορεί να έφτασε…