Κεντρική Ελλάδα Αγώνας αγάπης για το χωριό SOS

Αγώνας αγάπης για το χωριό SOS

kolymvites dimosiografoi

kolymvites-dimosiografoi

Ήταν ένας αγώνας για ιερό σκοπό, ένας αγώνας αγάπης και όλοι όσοι συμμετείχαν στο Κλειστό ΔΑΚ Καλαμαριάς το χάρηκαν με την ψυχή τους. Στο παρκέ η μαραθώνια ομάδα Κολύμβησης (swim or die/open water swimming team) απέναντι στους Δημοσιογράφους με σκοπό την ενίσχυσης του Παιδικού Χωριού SOS Πλαγιαρίου.

Ο στόχος επετεύχθη καθώς η ανταπόκριση του μπασκετικού κόσμου, και όχι μόνο, για τα είδη πρώτης ανάγκης ήταν συγκινητική. Ο αγώνας ήταν απολαυστικός για όλους, με τους Κολυμβητές να έχουν …μεγάλες αντοχές και να κερδίζουν τους Δημοσιογράφους με 61-50.

Ο Γιώργος Δοξάκης (μια χαρά βάζει ακόμη τα καλαθάκια του) κατεύθυνε με μαεστρία τους συμπαίκτες του και ο Βασίλης Παρίσσης εκτελούσε…χωρίς οίκτο. Οι Δημοσιογράφοι έφυγαν χαμένοι αλλά χαμογελαστοί. Προπονητής της ομάδας ήταν ο Πάρης Καλημερίδης που κοουτσάρισε άψογα αλλά δεν ήταν αρκετό καθώς οι “Ρεπόρτερς” έσπασαν τα καλάθια.

Με την κολυμβητική ομάδα αγωνίστηκε ο Περικλής Στέλλας, ο Κώστας Μπενάκης (που προσπάθησε να οργανώσει την εκδήλωση μαζί με τα άλλα παιδιά) ενώ ο Γιωργής Μπουσβάρος ήταν ο κόουτς των Κολυμβητών.

Ευχαριστούμε τον Δήμο Καλαμαριάς, την ΕΚΑΣΘ και τον Σύνδεσμο Διαιτητών Θεσσαλονίκης για την άμεση ανταπόκριση του στο κάλεσμα μας.

Με την ίδια αγάπη για τον συνάνθρωπο, τα παιδιά και για το μπάσκετ συνεχίζουμε. Μένουμε με τις όμορφες εντυπώσεις του αγώνα και το ζεστό χειροκρότημα των θεατών.

Διαιτητές: Φούτζιλας – Ρίζου.
Τα δεκάλεπτα: 19-9, 34-28, 50-44, 61-50.
ΚΟΛΥΜΒΗΤΕΣ (Μπουσβάρος): Πέτκου, Σαμαράς, Στέλλας 2, Μπενάκης 2, Χαρίτος, Δοξάκης 16 (4), Καραγεωργιάδης 2, Αβραμίδης 6, Γκιουζέπας, Παρίσσης 22 (2), Λαφαρας 9, Παπαμαυρουδής 2.
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ (Καλημερίδης) Λαζάρου 2, Μιχαλίτσιος 6 (1), Παπασιώπης 23 (1), Παραπονιάρης, Τσορμπατζόγλου 2, Σακισλόγλου 2, Αυγέρης 12, Κούσης, Τρικαλιώτης, Παρθενάκης 3 (1).

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Φυντάνης
Περισσότερα σε Ελλάδα

Δειτε επισης

Με Μιγιάτοβιτς η Εφές έως το 2026

Ανανέωσε τη συνεργασία του με την Εφές ο Μιγιάτοβιτς. Με τον Τόμισλαβ Μιγιάτοβιτς στην άκρ…