Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Κλάντον: “Θα κλέβαμε την νίκη αν ευστοχούσα…”

Κλάντον: “Θα κλέβαμε την νίκη αν ευστοχούσα…”

clanton paok apogoiteusi

clanton-paok-apogoiteusiΟ Κιθ Κλάντον ήταν πολύ καλός απέναντι στον Ολυμπιακό αλλά στο 84-83 στα 35” πριν το τέλος του αγώνα, έχασε δύο βολές και αυτό “πλήγωσε” τον ΠΑΟΚ o oποίος τελικά ηττήθηκε. Ο Αμερικανός μίλησε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων και είπε για το ματς της Κυριακής:

“Αν είχα βάλει τις δύο βολές, είμαι βέβαιος, θα μιλούσαμε τώρα για διαφορετικό παιχνίδι. Θα είχαμε κλέψει την νίκη, αν έβρισκα στόχο. Ήμασταν σε εκείνο το σημείο, ήδη μπροστά στο σκορ με έναν πόντο (84-83) θα πηγαίναμε στους τρεις, αν έβαζα τις βολές και η επίθεση του Ολυμπιακού θα γινόταν αλλιώς. Θα έβγαζαν διαφορετικό σουτ. Έχω πάρει πολλές φορές στο παρελθόν τέτοιες βολές.

Προσπαθώ να σκέφτομαι ότι πρόκειται για ένα κανονικό σουτ και αυτό είχα στο μυαλό μου και στην προκειμένη, αν και ήταν βολές πολύ σημαντικές για μας. Σε τέτοιες περιπτώσεις, πρέπει να πηγαίνεις με αυτοπεποίθηση και να εκτελείς! Εγώ, δυστυχώς, χθες δεν το έκανα.

Ήταν δύσκολη στιγμή… Ξέροντας ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια μεγάλη ομάδα, κάναμε πολλά λάθη. Παλέψαμε δυνατά για να επιστρέψουμε στο παιχνίδι, τα καταφέραμε και επαναλαμβάνω, θα “κλέβαμε” την νίκη αν έβαζα τις δύο βολές”.

Για το ματς με την Βαρέζε: “Θέλουμε να κερδίσουμε για να ενισχύσουμε τις πιθανότητες πρόκρισής μας στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό και προσδοκία μας είναι να φεύγουμε νικητές από όλα”.

Για την δεύτερή του σεζόν στον ΠΑΟΚ: “Η δεύτερη χρονιά μου στην ομάδα είναι διαφορετική προς το καλύτερο. Αισθάνομαι πιο άνετα με τον προπονητή μου, ξέροντας, πλέον, τι θέλει από μένα. Μου δίνει, επίσης, περισσότερη ελευθερία, σε σχέση με την περυσινή περίοδο. Μου αρέσει πολύ εδώ”.

Για την επίσκεψη της ομάδας στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο Θεσσαλονίκης: “Είναι φορές που παίρνουμε την υγεία ως δεδομένο και δε θα έπρεπε. Υπάρχουν άνθρωποι που δεν μπορούν να κάνουν ό,τι πράττουμε όσοι είμαστε υγιείς και παίζουμε μπάσκετ. Μας απασχολούν τα παιχνίδια μας, αγχωνόμαστε γι’ αυτά, το σημαντικότερο, όμως, από όλα είναι η υγεία και πρέπει να την εκτιμάμε όταν την έχουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
  • porter paok

    ΠΑΟΚ – Μαρούσι 77-62

    Ο ΠΑΟΚ νίκησε το Μαρούσι και μπήκε στα playoff της Basket League Την είσοδο του στα playof…
  • paok

    ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

    Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …
  • levin porter jr paok

    ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

    Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Μαρούσι 77-62

Ο ΠΑΟΚ νίκησε το Μαρούσι και μπήκε στα playoff της Basket League Την είσοδο του στα playof…