Κεντρική Διεθνή “Τιμή μου να μαρκάρω τον Σπανούλη”

“Τιμή μου να μαρκάρω τον Σπανούλη”

sonny weems maccabi fox tel aviv eb16

sonny-weems-maccabi-fox-tel-aviv-eb16

Τον εγκώμιο του Βασίλη Σπανούλη, του οποίου το μαρκάρισμα θα αναλάβει έπλεξε ο Σονι Γουίμς, μιλώντας για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μακάμπι Τελ Αβίβ. O Αμερικάνος άσσος, τόνισε πως θα η δουλεία του είναι να παίζει άμυνα και δεν ενδιαφέρεται για το πόσους πόντους θα βάλει.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

“Εγώ θα μαρκάρω τον Σπανούλη, ο οποίος βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Είναι ένας από τους καλύτερους γκαρντ της Ευρώπης, αλλά και εμείς είμαστε σκληρή ομάδα. Θα το δείτε αυτό και ειδικά στην άμυνα. Αρχίζουμε να μαθαίνουμε ο ένας τον άλλον και γινόμαστε καλύτεροι. Είμαστε έτοιμοι να παίξουμε με στόχο τη νίκη. Σχεδόν σε όλη μου την καριέρα τυχαίνει να μαρκάρω τον καλύτερο παίκτη των αντιπάλων, οπότε έχω συνηθίσει. Θα είναι ο παίκτης που θα πρέπει να μαρκάρω και είμαι υπερήφανος που μου δίνεται τόσο μεγάλη ευθύνη“, ανέφερε αρχικά ο Γουίμς.

Ενώ στην συνέχεια πρόσθεσε:”Πιστεύω πως θα εμφανιστούμε πολύ καλοί στην άμυνα. Από την άλλη, ένας παίκτης είναι εκείνος που δημιουργεί και σκοράρει. Εδώ, όλοι μπορούμε να προσφέρουμε. Η δική μου δουλειά είναι να προσφέρω στους συμπαίκτες μου και να παίζω άμυνα. Δεν με ενδιαφέρει πόσους πόντους θα βάλω”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…