Κεντρική Διεθνή “Σεβασμός στον Πασκουάλ”

“Σεβασμός στον Πασκουάλ”

pablo laso real madrid

pablo-laso-real-madrid

Το εγκώμιο του προπονητή του Παναθηναϊκού, Τσάβι Πασκουάλ, έπλεξε ο Πάμπλο Λάσο, μιλώντας για το αυριανό (16/11, 22:00) παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης με το “τριφύλλι”, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκα.

“Πρέπει να συγκεντρωθούμε στον Παναθηναϊκό, που έχει κάνει αλλαγές στο ρόστερ του με έμπειρους παίκτες της Ευρωλίγκας. Ο Μπουρούσης και ο Ρίβερς έγιναν πρωταθλητές Ευρώπης μαζί μας, αλλά δεν είναι μόνο αυτοί. Υπάρχουν ο Σίνγκλετον, ο Γκιστ, ο Καλάθης και αποτελούν μία ομάδα πολύ ψηλού επιπέδου. Πλέον έχουν και νέο προπονητή, οπότε θα είναι πολύ δύσκολος αντίπαλος”, ανέφερε αρχικά ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης.

Για τον Τσάβι Πασκουάλ τόνισε: “Δεν έχω καμία αμφιβολία πως ο Τσάβι θα είναι επιτυχημένος στον Παναθηναϊκό. Πρόκειται για μία έμπειρη ομάδα που ξέρει να διαχειρίζεται σωστά τα παιχνίδια. Στην Μπάμπεργκ πάλεψαν μέχρι τέλους, ενώ έμοιαζαν χαμένοι, ενώ και απέναντι στην Μακάμπι κατάφεραν να κάνουν ανατροπή.

Έχω αντιμετωπίσει τον Τσάβι πάρα πολλές φορές. Τρέφω μεγάλο σεβασμό για εκείνον και δεν μου προκάλεσε έκπληξη το γεγονός πως βρήκε δουλειά σε μία τόσο σπουδαία ομάδα. Θα είναι πολύ όμορφο που θα τον συναντήσω, θα πούμε σίγουρα μερικά αστεία, αλλά με το που αρχίσει το ματς θα παλέψουμε για τη νίκη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 77-69 (vid)

Η Μπαρτσελόνα το 1-1, ο Ολυμπιακός το πάνω χέρι. Ήταν πολύ καλό για να είναι αληθινό. Ο Ολ…