Κεντρική Διεθνή “Πόλεμος με Παναθηναϊκό”

“Πόλεμος με Παναθηναϊκό”

232742

llull-real-madrid-barcelona

Ο Σέρχιο Γιουλ μίλησε για το αυριανό (16/11, 22:00) παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας πως ο προπονητής του “τριφυλλιού”, Τσάβι Πασκουάλ, γνωρίζει καλά τους Μαδριλένους.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι γι’ αυτό το ματς και θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε σωστά το μυαλό μας γιατί θα είναι μια δύσκολη αναμέτρηση. Πρόκειται για ένα κλασικό ντέρμπι της Ευρώπης, με τους αντίπαλούς μας να είναι ενισχυμένοι με έναν προπονητή που μας γνωρίζει καλά. Θα είναι ένας “πόλεμος”. Στην έδρα μας πρέπει να παίξουμε καλά και να νικήσουμε. Ο Παναθηναϊκός πάντα παίζει στο όριο του φάουλ. Ο Τσάβι Πασκουάλ μας ξέρει και σίγουρα θα πρέπει να προετοιμάσουμε κάτι ξεχωριστό, να είμαστε έτοιμοι”, δήλωσε αρχικά.

Για τη μετά-Διαμαντίδη εποχή στους “πράσινους” δήλωσε: “Δεν είναι εύκολο να αντικαταστήσεις έναν παίκτη όπως ο Διαμαντίδης, που είναι ένας θρύλος του μπάσκετ. Ο Καλάθης, όμως, τα πηγαίνει πολύ καλά. Είναι ο “παίκτης – κλειδί”, έχει πολλά λεπτά και κάνει διαφορετικές δουλειές για την ομάδα του. Προσπαθεί να μην φαίνεται τόσο η απουσία του Διαμαντίδη”.

Για το βεβαρημένο πρόγραμμα πρόσθεσε: “Τα καταφέρνουμε καλά, το πρόγραμμα είναι ίδιο για όλους. Μερικές φορές δεν έχεις τον χρόνο που θες να προετοιμάσεις τα ματς. Έχουμε καλό σταφ και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε”.

Για τους πρώην συμπαίκτες του, Κέι Σι Ρίβερς και Γιάννη Μπουρούση, ανέφερε: “Είναι πάντα ξεχωριστό να βλέπεις παίκτες που παίξατε μαζί παλαιότερα. Πλέον, όμως, είναι στην αντίπαλη μεριά. Ο κόσμος θα τους καλωσορίσει, είμαι σίγουρος. Είχαν επίδραση στην ομάδα, είναι παίκτες που μας βοήθησαν να πάρουμε τίτλος και το αξίζουν”.

Για τα σουτ στο τέλος του χρόνου δήλωσε: “Όταν τα έχεις πάει καλά και έχεις βάλει τέτοια σουτ στο τέλος μιας επίθεσης ή του δεκαλέπτου, η αντίπαλη άμυνα σε προσέχει περισσότερο και εσύ πρέπει να βρεις την καλύτερη επιλογή για την ομάδα. Είναι ξεκάθαρο πως αν βρω λίγο χώρο, θα σουτάρω. Αλλά, μια άλλη φορά, το παιχνίδι είχε βγει έτσι που στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου είχα δώσει πάσα στον Ντόντσιτς”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Κάτας: «Για να κερδίσεις στο ΟΑΚΑ πρέπει να είσαι 40 λεπτά συγκεντρωμένος»

Στην έλλειψη συγκέντρωσης της Μακάμπι αναφέρθηκε ο Οντέντ Κάτας. Ο τεχνικός της Μακάμπι Τε…