Κεντρική Γυναίκες “Πετύχαμε τον στόχο μας “

“Πετύχαμε τον στόχο μας “

kostas keramidas

kostas-keramidas

Ο στόχος επιτευχθεί όπως δήλωσε ο Κώστας Κεραμιδάς, μετά την πρόκριση της Εθνικής Ελλάδος, στο Ευρωμπάσκετ του 2017. Η ήττα από την Ρωσία, αποδείχθηκε γλυκιά, καθώς η γαλανόλευκη προκρίθηκε στα τελικά της διοργάνωσης, ως μια απο τις έξι καλύτερες ομάδες των ομίλων.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

“Πετύχαμε το στόχο που είχαμε θέσει όταν ξεκινήσαμε πέρυσι τις υποχρεώσεις μας. Θέλω να ευχαριστήσω τα κορίτσια για την προσπάθεια που κατέβαλαν όλο αυτό το διάστημα. Η ομάδα αυτή είναι φτιαγμένη από γερό μέταλλο και αντιδρά στα δύσκολα. Στο σημερινό (23/11) αγώνα με τη Ρωσία μπήκαμε χωρίς συγκέντρωση στο πρώτο ημίχρονο και επηρεαστήκαμε από την ατμόσφαιρα. Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιωθήκαμε αισθητά με όπλο την άμυνά μας και μειώσαμε όσο γίνεται περισσότερο τη διάφορα”, ήταν τα λόγια του Έλληνα τεχνικού.

Από την πλευρά της η Λολίτα Λίμουρα, ανέφερε:”Η ομάδα πέτυχε το στόχο της. Αξίζαμε την πρόκριση, τα καταφέραμε και το θέλαμε πάρα πολύ. Αυτή η ομάδα έχει μάθει στα δύσκολα. Είμαστε μαζί οι παίκτριες πολλά χρόνια, είμαστε μια παρέα, μια οικογένεια. Δίνουμε ραντεβού στα γήπεδα της Τσεχίας. Θέλουμε να έχουμε μια καλή παρουσία στην τελική φάση”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 60-50

Το 2-2 έκανε ο Παναθηναϊκός. Σε πέμπτο παιχνίδι θα αναδειχθεί ο φετινός πρωταθλητής στην Α…