Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Σημειώσαμε σημαντικές νίκες”

“Σημειώσαμε σημαντικές νίκες”

panathinaikos charalabopoulos charalampopoulos

panathinaikos-charalabopoulos-charalampopoulos

Ο Παναθηναϊκός Superfoods πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα και κατάφερε να πάρει την τρίτη του νίκη σε τέσσερα ματς στη νέα Ευρωλίγκα.

Ο νεαρός άσος των “πράσινων”, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, τόνισε πως αυτός και οι συμπαίκτες του σημείωσαν ορισμένες πολύ σημαντικές νίκες με τον νέο τεχνικό, Τσάβι Πασκουάλ και μίλησε παράλληλα για την επόμενη αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League απέναντι στην Κύμη.

Όλα όσα έγραψε στο προσωπικό του blog στον ΕΣΑΚΕ:
“Στην εβδομάδα που μεσολάβησε από την προηγούμενη επικοινωνία μας η ομάδα κατάφερε να πάρει τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Πρώτα από όλα κερδίσαμε τον Κόροιβο Αμαλιάδας για το πρωτάθλημα, παίζοντας παράλληλα και όμορφο μπάσκετ. Ακολούθησαν δύο πολύ δύσκολα και σημαντικά ματς για την Ευρωλίγκα με την Μπάμπεργκ και τον Ερυθρό Αστέρα.

Σημειώσαμε σημαντικές νίκες με τον κ. Πασκουάλ στον πάγκο, οι οποίες μας βοήθησαν πολύ, τόσο βαθμολογικά όσο και ψυχολογικά. Η ομάδα έδειξε καλά στοιχεία, αλλά κυρίως έδειξε χαρακτήρα και αντέδρασε σε μια δύσκολη περίοδο.

Προφανώς, όμως, εάν δεν συνεχίσουμε ανάλογα δεν θα έχουν νόημα αυτές οι νίκες. Αρχής γενομένης από τον αγώνα κόντρα στην Κύμη και στη συνέχεια από εκείνον με την Αναντολού Εφές θα πρέπει να παρουσιάσουμε το καλό μας πρόσωπο. Απέναντι στην Κύμη θέλουμε να συνδυάσουμε τη νίκη με όμορφο μπάσκετ, προκειμένου να ικανοποιήσουμε τον κόσμο που θα έρθει στο γήπεδο, δίνοντας συνέχεια στις καλές εμφανίσεις.

Με το ματς κόντρα στην Εφές θα έχουμε την ευκαιρία να ασχοληθούμε από την Τρίτη (01/11). Πρόκειται για μια ιδιαιτέρως ποιοτική ομάδα, ωστόσο εάν εμείς κάνουμε αυτά που μας ζητά ο προπονητής μας μπορούμε να τα καταφέρουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Τουρκική Ομοσπονδία: «Καταδικάζουμε τις απειλές εναντίον του Αταμάν»

Πήρε θέση η τουρκική Ομοσπονδία για τα υβριστικά συνθήματα εναντίον του Αταμάν. Η σειρά με…