Κεντρική Basket League Κύμη “Όσο περνάει ο καιρός θα γινόμαστε καλύτεροι”

“Όσο περνάει ο καιρός θα γινόμαστε καλύτεροι”

Jordan Morgan kimi

jordan-morgan-kimi

Το γεγονός πως όσο περνάει ο καιρός η ομάδα θα γίνεται ακόμη καλύτερη τόνισε ο άσος της Κύμης, Τζόρνταν Μόργκαν, ενώ μίλησε και για το επόμενο τρομερά δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον Παναθηναϊκό, στο κλειστό του “Νίκος Γκάλης”.

Όλα όσα έγραψε μέσω του προσωπικού του blog στον ΕΣΑΚΕ:
“Να ‘μαστε πάλι εδώ φίλοι μου! Μετά από μια μεγάλη εβδομάδα προπονήσεων για εμάς. Και για να γίνουν πιο δύσκολα τα πράγματα, το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στο ματς με την ΑΕΚ παίξαμε ένα από τα χειρότερα μας παιχνίδια.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα για εμάς είναι ότι δεν καταφέραμε να παίξουμε ομαδικά και αυτό ήταν ολοφάνερο όταν είδαμε το βίντεο του αγώνα. Μια εβδομάδα πριν απέναντι στον Κόροιβο είχαμε 24 ασίστ, απέναντι στην ΑΕΚ είχαμε μόλις 9! Αυτό το στατιστικό επιβεβαιώνει αυτό που είδαμε στο βίντεο, κανείς δεν ήταν πρόθυμος να μοιραστεί την μπάλα μέσα στο ματς.

Αυτό ήταν μεγάλο πρόβλημα, ειδικά απέναντι στην ΑΕΚ που είναι μια ομάδα με μεγάλα κορμιά σε κάθε θέση. Χωρίς κίνηση και χωρίς να μοιραζόμαστε γρήγορα την μπάλα ήταν πολύ δύσκολο να σκοράρουμε απέναντι τους. Αυτό που έκανε χειρότερη την κατάσταση για εμάς είναι ότι τα πολλά λάθη και τα κακά σουτ που κάναμε επέτρεψαν στον αντίπαλο να σημειώσει εύκολους πόντους στον αιφνιδιασμό.

Οι ημέρες που μεσολάβησαν από το προηγούμενο ματς ήταν πολλές και κύλησαν πολύ αργά, αλλά η προπόνηση ήταν εξαιρετικά αποδοτική. Δώσαμε μεγάλη έμφαση στον τρόπο που θα εκτελούμε στην επίθεση, στις αποστάσεις που πρέπει να διατηρούμε και στο πως θα πασάρουμε γρήγορα και σωστά την μπάλα. Μέσα σε λίγες ημέρες είδαμε σημαντική βελτίωση στην κίνηση μας και στις συνεργασίες μας στην επίθεση. Βλέπω σταδιακά μεγάλη αγωνιστική ανάπτυξη μέσα στην ομάδα και είμαι πολύ αισιόδοξος για το πόσο ανταγωνιστικοί θα είμαστε όσο περνάει ο καιρός.

Αυτήν την εβδομάδα η πρόκληση θα είναι ακόμα μεγαλύτερη για την ομάδα μου. Παίζουμε την Δευτέρα εκτός έδρας με τον Παναθηναϊκό. Παίξαμε μαζί τους στην Χαλκίδα κατά την διάρκεια της προετοιμασίας μας και στο τέλος μας κέρδισαν με μεγάλη διαφορά. Πλέον ήμαστε σε πολύ καλύτερο επίπεδο, οπότε ελπίζω να φανούμε περισσότερο ανταγωνιστικοί.

Είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξουμε στο γήπεδο τους, το έχω δει στην τηλεόραση και γνωρίζω ότι είναι εκπληκτικό. Επίσης ξέρω ότι οι οπαδοί τους είναι πολύ ενθουσιώδεις. Η αναμέτρηση της Δευτέρας θα έχει τηλεοπτική κάλυψη, κάτι που μας παρακινεί να προσπαθήσουμε να παίξουμε ακόμα καλύτερα. Ελπίζω όσοι δεν καταφέρετε να έρθετε στο γήπεδο να μας παρακολουθήσετε από την τηλεόραση σας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Κύμη

Δειτε επισης

Αναστέλλεται προσωρινά η λειτουργία του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης!

H Κύμη εξέδωσε ανακοίνωση, ενημερώνοντας τον κόσμο για τους λόγους που αποχωρεί από τη Bas…