Κεντρική NBA Πόντος για τον Γιάννη και την ομάδα του!

Πόντος για τον Γιάννη και την ομάδα του!

bucks

bucks Ούτε οι Μιλγουόκι Μπακς, ούτε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έμειναν αδρανείς μπροστά σε όσα συμβαίνουν στις Ηνωμένες Πολιτείες. Τα πυρά των αστυνομικών προς ένοχους, κυρίως όμως αθώους μαύρους στο δρόμο, στη γειτονιά, έχουν λάβει διαστάσεις που οδηγούν σε αντιδράσεις και τα “ελάφια” τοποθετήθηκαν.

Πριν από τον πρώτο αγώνα προετοιμασίας στο Σικάγο, έμειναν όλοι οι παίκτες του Τζέισον Κιντ να περνούν το αριστερό χέρι στην πλάτη του συμπαίκτη τους, ενώ οι Αμερικανοί είχαν το δεξί χέρι στο σημείο της καρδιάς, κατά την προσφιλή συνήθειά τους όταν ακούγεται ο αμερικανικός ύμνος. Ο Αντετοκούνμπο, όπως και ο Μίρζα Τελέτοβιτς όπως φαίνεται από τη φωτογραφία, ασφαλώς κράτησαν χαμηλά το δεξί τους χέρι, για να μιλήσει επί του θέματος μετά τον αγώνα ο κόουτς της ομάδας.

Με τον κομισάριο της λίγκας Άνταμ Σίλβερ να εξηγεί ότι δεν δέχεται αντιδράσεις τύπου Κόλιν Καπέρνικ στην ανάκρουση του ύμνου, οι κανόνες στο ΝΒΑ είναι συγκεκριμένοι πάνω στο θέμα, ο Κιντ είπε: “Δεν είναι μια διαμαρτυρία. Μην μπερδεύεστε. Είναι μία ένδειξη ενότητας”!

Ακριβώς αυτό υπονόησε ο πανούργος προπονητής των Μπακς, ότι όλοι οι παίκτες του είναι ενωμένοι απέναντι στην άκρατη επιβολή της αστυνομικής βίας. Κι αυτό επειδή όταν θέλεις να περάσεις ένα μήνυμα και να παραμένεις politically correct, μπορείς να το κάνεις. Αρκεί να γνωρίζεις τον τρόπο.

Πόντος για τον Γιάννη και την ομάδα του!

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (26/4)

Τα φώτα σε Ολυμπιακό και Περιστέρι Τέσσερα παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό τηλεοπτικό π…