Κεντρική Basket League Άρης Ανακοίνωσε Ντραγκίσεβιτς ο Άρης

Ανακοίνωσε Ντραγκίσεβιτς ο Άρης

dragicevic

dragicevic

Ο Τάντιγια Ντραγκίσεβιτς είναι και επίσημα παίχτης του Άρη. Η “κιτρινόμαυρηΚΑΕ ανακοίνωσε την απόκτηση του Σέρβου πάουερ φόργουορντ, ως έκτο ξένο παίχτη, μέχρι το τέλος της φετινής χρονιάς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η ΚΑΕ Άρης ανακοινώνει την απόκτηση του Tάντιγια Ντραγκίσεβιτς μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Ο Σέρβος πάουερ φόργουορντ προστίθεται στο ρόστερ της ομάδας μας ως ο έκτος ξένος παίκτης για τη σεζόν 2016-17.

Ο Ντραγκίσεβιτς γεννήθηκε στις 28/01/1986 και βλέπει τον κόσμο από τα 2.06μ. Ξεκίνησε την καριέρα του από τα “μικρά” τμήματα του Ερυθρού Αστέρα. Στη σερβική ομάδα έγραψε τη δική του ιστορία, αφού έγινε αρχηγός της και αναδείχτηκε και MVP της Αδριατικής Λίγκας, το 2008.

Τον Ιανουάριο του 2010 ο Ντραγκίσεβιτς αποχώρησε από τον Ερυθρό Αστέρα λόγω οικονομικών προβλημάτων της ομάδας και συμφώνησε με τη Lottomatica Roma ως το τέλος της σεζόν. Την περίοδο 2010-11 αγωνίστηκε με τη φανέλα της Alba Berlin και το καλοκαίρι του 2011 υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την ιταλική Angelico Biella. Ωστόσο, το 2012 μετακόμισε στην Ουκρανία και την Azovmash.

Ένα χρόνο αργότερα έκανε το “άλμα” στην Anadolu Efes και τον Ιανουάριο του 2014 επέστρεψε, μετά από τέσσερα χρόνια, στον Ερυθρό Αστέρα, μέχρι το τέλος της σεζόν. Τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους μετακόμισε στη Γαλλία και τη Strasbourg, ενώ τον ίδιο μήνα του 2015 συμφώνησε με την Buducnost Podgorica, με τη φανέλα της οποίας αντιμετώπισε τον Άρη δύο φορές, για τη διοργάνωση του Eurocup.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • euroleague champions

    Όταν μιλάει η… έδρα

    Για δεύτερη φορά μέσα σε 5 χρόνια η Κωνσταντινούπολη και το “Σινάν Ερντέμ” θα …
  • spanoulis cska1

    Της έχει πάρει… τον αέρα (pics, vids)

    Για τέταρτη φορά τα τελευταία έξι χρόνια, Ολυμπιακός και ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα διασταυρώσουν τα …
  • olympiakos efes 2

    Όπως το 2013 (vids)

    Ύστερα από την προχθεσινή εντός έδρας ήττα της Μπασκόνια από τη Ζαλγκίρις, ο Ολυμπιακός θα…
Περισσότερα από Διονύσης Διονυσόπουλος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Στην Κροατία για θεραπεία ο Μπάλντγουιν

Προσπάθεια να προλάβει το game 3 κάνει ο Ουέιντ Μπάλντγουιν. Εξαιρετικά αμφίβολη θεωρείται…