Κεντρική Ελλάδα ΠΣΑΚ “Βάσεις για το μέλλον”

“Βάσεις για το μέλλον”

fotis labropoulos lampropoulos apollon

fotis-labropoulos-lampropoulos-apollon

Για τη νίκη επί του Ρεθύμνου μίλησε ο Φώτης Λαμπρόπουλος στην ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ. Ο άσσος του Απόλλωνα Πάτρας, τόνισε ότι αυτές οι νίκες θέτουν τις βάσεις για το μέλλον, ενώ αναφέρθηκε και στο επόμενο παιχνίδι με τον Κόροιβο Αμαλιάδας. Τέλος, σχολίασε και την επικείμενη αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο psak.gr:
Για το αν έπαιξε ρόλο το καλό ξεκίνημα απέναντι στο Ρέθυμνο: “Πιστεύω ναι, έπαιξε σημαντικό ρόλο διότι είχαμε το πάνω χέρι από την αρχή. Δείξαμε χαρακτήρα και ότι θέλαμε πιο πολύ τη νίκη”.

Για το αν θεωρεί ότι αυτές οι νίκες έχουν διπλή σημασία: “Σίγουρα έχει διπλή σημασία διότι καλύψαμε και τη διαφορά με την οποία είχαμε ηττηθεί. Έχουμε όμως πολύ δρόμο μπροστά μας. Απλά βάζουμε τις βάσεις για το μέλλον”.

Για τον αγώνα με τον Κόροιβο: “Ο Κόροιβος είναι μία πολύ έμπειρη ομάδα και έχει καλούς παίκτες. Θα δουλέψουμε σκληρά, όπως άλλωστε σε όλα τα παιχνίδια και θα πάμε για να πάρουμε τη νίκη, παίζοντας καλή άμυνα και με δύναμη”.

Για την πρόβλεψή του για το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: “Νομίζω ότι ο Ολυμπιακός είναι πιο έτοιμος. Αυτό τουλάχιστον έχει δείξει μέχρι τώρα, ανεξάρτητα από το γεγονός ότι ηττήθηκε από τη Μπάμπεργκ. Ο Παναθηναϊκός έχει κάποια προβλήματα και έχει δυσκολευθεί σε κάποια παιχνίδια απέναντι σε ομάδες χαμηλότερης δυναμικότητας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε ΠΣΑΚ

Δειτε επισης

ΠΣΑΚΚ: Νέος πρόεδρος ο Χρυσικόπουλος

Ο Λίνος Χρυσικόπουλος είναι ο νέος πρόεδρος του ΠΣΑΚΚ. Οι εκλογές που έγιναν χθες στον ΠΣΑ…