Κεντρική NBA Ομοφυλόφιλος ο διαιτητής Κένεντι
NBA

Ομοφυλόφιλος ο διαιτητής Κένεντι

kennedy

kennedyΣτην αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε ανάμεσα στους Κινγκς και τους Σέλτικς στις 3 Δεκεμβρίου ο Μπιλ Κένεντι απέβαλε τον Ραζόν Ρόντο, με τον τελευταίο να μην αποχωρεί από το παρκέ και να επιτίθεται φραστικά στον επικεφαλής της αναμέτρησης.

Ο Κένεντι αρκετές μέρες μετά το επεισόδιο δήλωσε στο Yahoo Sports πως είναι ομοφυλόφιλος.

“Είμαι περήφανος που είμαι διαιτητής στο NBA και είμαι ομοφυλόφιλος. Ακολουθώ τα βήματα άλλων ανθρώπων στον κόσμο του αθλητισμού που αποκάλυψαν τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις και είναι περήφανοι για αυτό.”

Σύμφωνα με τον Κένεντι η απόφαση του να αποκαλύψει τις προτιμήσεις του είχε ως αφορμή την φραστική επίθεση του Ραζόν Ρόντο, ο οποίος αναφέρθηκε στην σεξουαλικότητα του.

Ο Ρόντο, από την πλευρά του, μετά την συνέντευξη του γνωστού διαιτητή έσπευσε να δηλώσει μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter πως δεν έχει και δεν είχε ποτέ πρόβλημα μες την Gay κοινότητα.

“Οι πράξεις μου και τα λόγια μου κατά την διάρκεια του ματς ήταν αποτέλεσμα εκνευρισμού. Δεν αντικατοπτρίζουν τις απόψεις μου για την κοινότητα των Gay. Δεν ήθελα να προσβάλω κανέναν.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χρήστος Κολλάρος
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…