Κεντρική Ελλάδα Camp Χριστουγεννιάτικο “3on3” στον Χολαργό

Χριστουγεννιάτικο “3on3” στον Χολαργό

Κορασίδες

Basketa14

Αρκετά σωματεία μπάσκετ του Δήμου ΠαπάγουΧολαργού, της Αγίας Παρασκευής, του Ψυχικού και του Χαλανδρίου, διοργανώνουν μια όμορφη χριστουγεννιάτικη μπασκετική γιορτή. Συγκεκριμένα, στις 19 και 20 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθούν αγώνες 3Χ3 στο κλειστό του Χολαργού “Αντώνης Τρίτσης“.

Αναλυτικά το δελτίου Τύπου:

“Στα πλαίσια του αμιγούς αθλητισμού και του πνεύματος αλληλεγγύης και προσφοράς, τα σωματεία μπάσκετ του Δήμου ΠαπάγουΧολαργού, ΚΟ Χολαργού, ΑΣ Ολυμπιάδα Παπάγου και A.K.O. Άρη Χολαργού και των γειτονικών δήμων, Καλαθοσφαίριση Αγίας Παρασκευής, Ποσειδών Α.Ο. Νέου Ψυχικού και Γ.Σ. Προμηθέας Χαλανδρίου σας προσκαλούν στους Χριστουγεννιάτικους αγώνες 3X3 των ακαδημιών που θα λάβουν χώρα στο Κλειστό Γήπεδο του Χολαργού “Αντώνης Τρίτσης”, το Σαββατοκύριακο 19 και 20 Δεκεμβρίου 2015 και ώρες από τις 09:00 έως 14:30.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές και αθλήτριες γεννημένοι από το 2001 έως και το 2006. Για τη συμμετοχή τους το μόνο που χρειάζεται είναι η προσφορά τροφίμων και ρούχων, που θα δοθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.

Οι εγγραφές θα γίνονται από τις γραμματείες των συλλόγων.

Να είστε όλοι εκεί για να στηρίξουμε μαζί το πνεύμα του αθλητισμού και την κοινωνικοποίηση των παιδιών μας”.

3on3-tournoua-xmas-cholargos-papagos-promitheas

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Camp

Δειτε επισης

Μπέικερ: «Μπορείς να γίνεις ο καλύτερος»

Μια απολαυστική -όσο κι ουσιαστική- συνέντευξη του Γκέινον Μπέικερ. Όταν έχεις απέναντί σο…