Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Κίνητρο… το εχθρικό ΟΑΚΑ”

“Κίνητρο… το εχθρικό ΟΑΚΑ”

pasqual oaka

pasqual-oaka

Ένα από τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά ντέρμπι πραγματοποιείται αύριο (04/12), στο ΟΑΚΑ, όπου ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Μπαρτσελόνα. Ο Τσάβι Πασκουάλ επεσήμανε πως η εχθρική ατμόσφαιρα του κλειστού των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων αποτελεί κίνητρο για τους “μπλουαγκράνα” ενώ αναφέρθηκε και στον Στράτο Περπέρογλου, που τίθεται αντιμέτωπος με την άλλοτε ομάδα του.

“Η νίκη θα μας εξασφαλίσει μια από τις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου. Πέρα από αυτό όμως, είναι μεγάλο κίνητρο για μας ότι παίζουμε σε μια από τις μεγαλύτερες έδρες στην Ευρώπη, σε ένα εχθρικό περιβάλλον και θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα του κορυφαίου επιπέδου” επεσήμανε αρχικά ο προπονητής των Καταλανών και συνέχισε, μιλώντας για τον Περπέρογλου: “Τον βλέπω ήρεμο και ελπίζω να κάνει καλό παιχνίδι. Δεν είναι η πρώτη φορά που θα παίξει εκεί”.

Τέλος, όσον αφορά τα προβλήματα τραυματισμών που ταλανίζουν την ομάδα του, δήλωσε: “Πιστεύω πως θα είναι διαθέσιμος ο Αμπρίνες. Για τον Λαουάλ, θα περιμένουμε την αποψινή προπόνηση για να δούμε αν θα τα καταφέρει”.

Ο Μπραντ Όλεσον, από την πλευρά του, υποστήριξε: “Είναι ένα παιχνίδι σε μια δύσκολη έδρα. Εμείς θέλουμε τη νίκη για να παραμείνουμε πρώτοι στον όμιλο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 77-69 (vid)

Η Μπαρτσελόνα το 1-1, ο Ολυμπιακός το πάνω χέρι. Ήταν πολύ καλό για να είναι αληθινό. Ο Ολ…