Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Στο τέλος θα γίνει ταμείο”

“Στο τέλος θα γίνει ταμείο”

markopoulos

markopoulosΟ ΠΑΟΚ ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη νέα σεζόν καθότι προκρίθηκε -μετά τη νίκη κόντρα στο Ρέθυμνο– στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Σήμερα (08/10), δε, πραγματοποιήθηκε η Media Day της ομάδας, με τον Σούλη Μαρκόπουλο να τονίζει: “Εύχομαι να έχουμε καλό πρωτάθλημα κι υγεία σε όλους. Ποτέ κανείς δεν είναι απόλυτα ευχαριστημένος με αυτό που κάνει, πάντα θέλει το κάτι παραπάνω κι αυτό ισχύει για εμάς. Θέλουμε κάτι παραπάνω.

Κάναμε μία καλή προετοιμασία, είχαμε ορισμένες απώλειες, αλλά σύντομα θα είμαστε όλοι μαζί. Οι στόχοι μας πρέπει να είναι ρεαλιστικοί. Μακάρι να βγούμε τρίτοι, είναι κάτι που το θέλουμε. Εμείς θα βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο”.

Αναφορικά με την πρεμιέρα της Basket League απέναντι στην ΑΕΚ (10/10, 18:00, ΟΑΚΑ): “Ο αντίπαλος έχει μία καλή ομάδα, με γεμάτο ρόστερ. Είδαμε πώς έπαιξε απέναντι στον Άρη, το ματς του Σαββάτου θα είναι διαφορετικό. Εμείς θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί μέσα στο γήπεδο. Είναι αλήθεια ότι ξεκινάμε με ένα δύσκολο πρόγραμμα, αλλά τα παιχνίδια είτε τα παίξεις τώρα, είτε στο τέλος, είναι το ίδιο.

Όσο πιο καλά ξεκινήσουμε, τόσο καλύτερη θα είναι κι η ψυχολογία μας. Το ότι ενισχύθηκαν οι άλλοι είναι σχετικό. Εμείς χρειαζόμαστε έναν παίκτη στην περιφέρεια αυτήν τη στιγμή”.

Στις προπονήσεις του “δικεφάλου“, μάλιστα, επέστρεψε σήμερα (08/10) ο Βαγγέλης Μαργαρίτης, ο οποίος συμμετείχε στο ομαδικό πρόγραμμα. Ο 32χρονος φόργουορντ, εντούτοις, δεν θα είναι -κατά πάσα πιθανότητα- στη διάθεση του Σούλη Μαρκόπουλου ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …