Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Η “έκρηξη” του “Ζοτς”

Η “έκρηξη” του “Ζοτς”

Zelico Obradovic

Zelico Obradovic

Η Φενέρμπαχτσε πραγματοποίησε αποκαρδιωτική εμφάνιση στη Γαλλία, γνωρίζοντας βαριά ήττα με 91-70 από τη Στρασμπούρ. Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ήταν “πυρ και μανία” με τους παίκτης, όχι λόγο της ήττας, καθ’ αυτής, αλλά του τρόπου που αυτή ήρθε, όπως ξεκαθάρισε, κατά τη συνέντευξη Τύπου.

“Αυτό που με ενοχλεί δεν είναι η ήττα, αλλά ο τρόπος. Πρώτη φορά στην ζωή μου βλέπω ομάδα να έχει 4 αμυντικά ριμπάουντ στο πρώτο ημίχρονο. Δεν θυμάμαι αν έχει συμβεί ποτέ ξανά. Είναι ένα στοιχείο που δείχνει την έλλειψη μαχητικότητας και ενέργειας. Σε όλο το παιχνίδι οι παίκτες μου δεν αποφάσισαν να βάλουν δυνατά τα κορμιά τους και να παίξουν άμυνα” υπογράμμισε αρχικά και πρόσθεσε:

“Αντίθετα, οι αντίπαλοι είχαν σπουδαία επιθετικότητα και δυσκόλεψαν πάρα πολύ την κυκλοφορία της μπάλας για μας. Θέλω να καταλάβουν οι παίκτες μου τις υποχρεώσεις τους και πως εκπροσωπούν ένα οργανισμό σαν την Φενέρμπαχτσε. Να χρησιμοποιήσουμε αυτή την εμφάνιση ως κίνητρο, για να βελτιωθούμε. Αυτή η εικόνα δεν μας ταιριάζει. Αυτό που δεν μπορώ να δεχτώ εύκολα και με το οποίο έχω πρόβλημα είναι ο τρόπος που παίξαμε.

Συγχαρητήρια για την ατμόσφαιρα και για την εμφάνιση στο Στρασβούργο. Είναι καλό για το μπάσκετ ομάδες σαν κι αυτή να κάνουν τέτοιες νίκες”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Κάτας: «Για να κερδίσεις στο ΟΑΚΑ πρέπει να είσαι 40 λεπτά συγκεντρωμένος»

Στην έλλειψη συγκέντρωσης της Μακάμπι αναφέρθηκε ο Οντέντ Κάτας. Ο τεχνικός της Μακάμπι Τε…