Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ Το πιο ανταγωνιστικό!

Το πιο ανταγωνιστικό!

esake logo

esake - logo

Θα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε το κείμενο με τη φράση που αρχίζουμε στο eBasket κάθε επιτυχημένη μας αποκάλυψη ή είδηση: “Το γράψαμε; Ισχύει!“.

Ωστόσο, δεν είναι αυτό το σημαντικό. Το σημαντικό είναι αυτό που… φωνάζουμε από τον Σεπτέμβριο. Παρακολουθούμε το πιο συναρπαστικό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα των τελευταίων ετών. Και αυτό είναι ολοφάνερο.

Ακόμα και οι πλέον δύσπιστοι το έχουν αντιληφθεί, ενώ και οι αποδείξεις αυτού είναι πολλές. Τελευταία απόδειξη, αποτελεί το γεγονός ότι για πρώτη φορά στην ιστορία των πλέι οφ του ελληνικού πρωταθλήματος τρία παιχνίδια οδηγούνται σε τρίτο αγώνα. Δηλαδή, για πρώτη φορά γίνεται το 1-1 σε τρεις σειρές αγώνων, αντικατοπτρίζοντας πλήρως το πόσο ανταγωνιστικό είναι το φετινό πρωτάθλημα.

Αν αναλογιστεί κανείς ότι αυτό συνέβη χωρίς να έχει ξεκινήσει και η τέταρτη σειρά (Ολυμπιακός-Κόροιβος), τότε γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι το ελληνικό πρωτάθλημα των δύο ταχυτήτων, δίνει τη θέση του σε ένα πρωτάθλημα όπου ο αδύνατος μπορεί να νικήσει το δυνατό. Σε ένα πρωτάθλημα που δεν αγωνίζονται ομάδες απλώς για την παραμονή. Σε ένα πρωτάθλημα γεμάτο ένταση και πάθος. Σε ένα πρωτάθλημα που αξίζει να το παρακολουθείς

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 77-71

Νίκησε ο Παναθηναϊκός με… απόφαση Σλούκα. Τραγική η διαιτησία. Σ’ ένα ματς με διαφορετική …