“Δίκαιη νίκη”

likogiannis1

likogiannis1

Χαρούμενος για τη μεγάλη νίκη της ομάδας του εμφανίστηκε ο Άρης Λυκογιάννης. Ο τεχνικός του Κολοσσού Ρόδου, τόνισε ότι οι παίκτες του πέτυχαν μία μεγάλη και δίκαιη νίκη, ενώ στη συνέχεια ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές για τη φετινή επετυχημένη σεζόν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Άρης Λυκογιάννης:
“Για να πω την αλήθεια, πιστεύαμε ότι η σειρά αυτή θα τελείωνε σήμερα, πριν δούμε ότι ο Παναθηναϊκός θα ερχόταν με ελλείψεις. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, από νωρίς, είδαμε ότι ρισκάροντας περιφερειακά και κλείνοντας την άμυνά μας, είχαμε τη δυνατότητα να ήμαστε κοντά στο σκορ. Αυτό μας έδωσε αυτοπεποίθηση στην επίθεση, βάλαμε κάποια μεγάλα σουτ και χτίσαμε διαφορές. Από ‘κει και πέρα κάναμε σωστή διαχείριση, κρατώντας τον Παναθηναϊκό σε απόσταση ασφαλείας. Στο τέλος μόνο μία φορά χάσαμε το προβάδισμα, αλλά γρήγορα περάσαμε πάλι μπροστά. Είχαμε μία καλή αμυντική αντίδραση και φτάσαμε σε μία μεγάλη και δίκαιη νίκη κόντρα σε μία τεράστια ομάδα. Είναι το τελευταίο παιχνίδι για εμάς στη Ρόδο.

Να ευχαριστήσω το κοινό για τη στήριξή του, σε όλη τη σεζόν. Τη διοίκηση για την προσπάθεια που έκανε. Έναν άνθρωπο που συμπαθώ ιδιαίτερα τον κ. Κόκκινο, τον πρόεδρο της ομάδας. Τους δύο βασικούς χορηγούς της ομάδας, τον κύριο Χατζηλαζάρου και τον κύριο Κουγιό, χωρίς τη βοήθεια των οποίων πολύ δύσκολα ο Κολοσσός θα στεκόταν σε αυτό το επίπεδο. Φέτος, για πολλά μπορούμε να είμαστε υπερήφανοι και ικανοποιημένοι. Σωθήκαμε πολύ νωρίς και κατά γενική ομολογία παίξαμε όμορφο μπάσκετ, με μεγάλες νίκες εντός και εκτός έδρας. Δώσαμε χρόνο συμμετοχής σε νέα παιδιά, που έδειξαν πως μπορούν να σταθούν στο υψηλό επίπεδο. Το σημαντικότερο είναι ότι το ευχαριστηθήκαμε, έχοντας καλή συνεργασία και χημεία μεταξύ μας.

Αφήνω στο τέλος για τις ευχαριστίες, δύο πολύ σημαντικούς παράγοντες της επιτυχίας. Ο ένας είναι οι παίκτες. Νομίζω τους ανήκει το μεγαλύτερο μερίδιο της επιτυχίας. Ο άλλος παράγοντας είναι ένας άνθρωπος που έχω συνεργαστεί τα τελευταία 15 χρόνια ως προπονητής, ο Γιώργος Γκοντζογιάννης που είναι πολύ σημαντικός για τη λειτουργία της ομάδας. Τον γυμναστή, τον φυσιοθεραπευτή και το φροντιστή της ομάδας. Τον άλλο μου συνεργάτη, Στάθη Νεραντζάκη, για την αθόρυβη δουλειά του καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν. Έχουμε ένα ακόμα ματς. Θα προετοιμαστούμε αυτές τις δύο μέρες και θα πάμε να το διασκεδάσουμε, όπως κάνουμε στη σειρά, γιατί είναι μεγάλη επιτυχία για τον Κολοσσό να βρίσκεται στα playoffs και να αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό. Καλή συνέχεια στον κόουτς και στον Παναθηναϊκό”.

Για το μέλλον του: “Δεν είναι κάτι που θα πούμε αυτή τη στιγμή. Ακόμα δεν έχει γίνει καμία επίσημη συζήτηση. Είναι νωρίς και για μένα και για τους ανθρώπους της ομάδας. Υπάρχει καλή και θετική διάθεση από τη δική μου πλευρά. Πιστεύω και από τη διοίκηση του Κολοσσού. Θα καθίσουμε, θα συζητήσουμε τα δεδομένα και θα αποφασίσουμε εν ευθέτω χρόνω”.

Τους συμπαίκτες του στη συνέντευξη Τύπου εκπροσώπησε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, ο οποίος σχολίασε: “Κάναμε ένα πολύ καλό και δυνατό παιχνίδι. Κλείσαμε το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της χρονιάς με νίκη. Βάλαμε μεγάλα σουτ, ενώ ήμασταν μπροστά στο σκορ στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού. Ο Παναθηναϊκός είχε τις απουσίες και την προσθήκη των νέων παικτών και ήταν λίγο ασταθής. Αυτό εκμεταλλευτήκαμε και έτσι νικήσαμε. Παίζουμε άλλο ένα παιχνίδι μέσα στο ΟΑΚΑ, για να πάμε να το διασκεδάσουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Προμηθέας Πάτρας – Κολοσσός Ρόδου 96-73

Ο Προμηθέας πήρε το ροζ φύλλο αγώνα απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου Νικηφόρα συνέχισε τις υποχ…