Κεντρική Basket League Απόλλων Πατρών Το “αντίο” του Βετούλα

Το “αντίο” του Βετούλα

vetoulas

vetoulas

Ο Απόλλωνας Πάτρας έκανε ξέφρενη πορεία μέχρι τον Φεβρουάριο όταν και ξεκίνησαν τα προβλήματα. Μέχρι τότε, οι Πατρινοί βρίσκονταν έκτη θέση της βαθμολογίας ύστερα από 17 αγωνιστικές ενώ είχαν προκριθεί και στον τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας για δεύτερη φορά στην ιστορία τους μετά το 1997.

Στο φινάλε της σεζόν, δεν κατάφεραν να προβάλουν σοβαρή αντίσταση ενάντια στον Παναθηναϊκό και στη συνέντευξη Τύπου, ο Νίκος Βετούλας, έκανε τον απολογισμό της σεζόν ενώ αποχαιρέτησε και ευχαρίστησε όλους αυτούς με τους οποίους συνεργάστηκε κατά την πενταετία που διετέλεσε προπονητής του Απόλλωνα καθώς έχει προαναγγείλει εδώ και καιρό πως θα πει “αντίο” μετά το πέρας της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

“Δεν περιμέναμε πολλά. Θέλαμε να κλείσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα. Προσπαθήσαμε να μοιράσουμε το χρόνο. Θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου στα χρόνια μου στον Απόλλωνα.

Είχαμε πει να πάμε καλύτερα από πέρυσι. Μέχρι το Φεβρουάριο και τους τραυματισμούς ήταν εφικτό. Είχαμε και τον τελικό Κυπέλλου, κάτι που συμβαίνει σπάνια για το σύλλογο και θεωρώ πως είναι αυτό που μένει. Η επιστροφή μετά από 17-18 χρόνια ήταν μία σημαντική στιγμή για όλους όσοι συμμετείχαν στην προσπάθεια”.

Εκ των παικτών, ο Ανδρέας Πελεκούδας, σημείωσε: “Να συγχαρώ τους συμπαίκτες μου για την προσπάθειά τους όλη τη χρονιά. Προτεραιότητά μας ήταν να κλείσουμε όσο πιο αξιοπρεπώς γινόταν, αλλά τηρουμένων των αναλογιών δε μπορούσαμε πολλά. Έως έναν βαθμό τα καταφέραμε. Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη και καλή συνέχεια”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Απόλλων Πατρών

Δειτε επισης

Καρδίτσα – Απόλλων Πάτρας 95-67

«Διέλυσε» τον Απόλλωνα Πάτρας η Καρδίτσα «Πάρτι» έκανε η Καρδίτσα απέναντι στον υποβιβασμέ…