Κεντρική Basket League Απόλλων Πατρών Αποχαιρέτησε και ο Ελ-Αμίν

Αποχαιρέτησε και ο Ελ-Αμίν

elefsina apollon el amin

elefsina-apollon-el amin

Η σεζόν ολοκληρώθηκε για τον Απόλλωνα Πάτρας ο οποίος πλήρωσε το καταστροφικό τελευταίο τρίμηνο και δεν προκρίθηκε στα πλέι οφ. Η αναμέτρηση της 26ης αγωνιστικής κόντρα στον Παναθηναϊκό ήταν το “κύκνειο άσμα” και του Μουχάμαντ Ελ-Αμίν ως παίκτη της ομάδας. Ο Αμερικανός γκαρντ αποτέλεσε ένα από τα βασικά γρανάζια του Νίκου Βετούλα (ο οποίος επίσης αποχωρεί) προσφέροντας 14.4 πόντους, 2.5 ριμπάουντ και 2.5 ασίστ μέσο όρο αλλά δεν θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν να φορά τη φανέλα της πατρινής ομάδας.

Μέσω ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο 28χρονος αποχαιρέτησε τους ανθρώπους και τους οπαδούς της Πάτρας, σημείωσε πως πέρασε όμορφα παίζοντας για τον Απόλλωνα και υπογράμμισε πως αποτελεί μέρος μιας ένδοξης στιγμής στην ιστορία του συλλόγου, όπως είναι η πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου.

“Έπαιξα το τελευταίο μου παιχνίδι στην Ελλάδα για λογαριασμό του Απόλλωνα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές μου και όλο το σύλλογο για την ευκαιρία που είχα να αγωνιστώ με τη φανέλα του. Έμαθα πολλά πράγματα γύρω από το μπάσκετ τα οποία θα με βοηθήσουν στο μέλλον. Είμαι χαρούμενος για το γεγονός πως θα αποτελώ μέρος της ιστορίας του συλλόγου λόγω της πρόκρισης στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας και τους φιλάθλους της Πάτρας που μας στήριζαν καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν. Ευχαριστούμε για τη στήριξη τόσο στις καλές όσο και στις κακές στιγμές. Απόλαυσα την παραμονή μου στην Πάτρα και ένιωσα μέλος μιας οικογένειας. Ευχαριστώ Απόλλων!” έγραψε χαρακτηριστικά ο Ελ-Αμίν.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Απόλλων Πατρών

Δειτε επισης

Απόλλων Πάτρας – Ολυμπιακός 63-93

Άνετο πέρασμα από την Πάτρα για τον Ολυμπιακό Χωρίς να πατήσει το πόδι στο γκάζι ο Ολυμπια…