Κεντρική NBA “Για πάντα στην Οκλαχόμα”
NBA

“Για πάντα στην Οκλαχόμα”

durant fist

durant-fist

Ο Κέβιν Ντουράντ πέρασε την πόρτα του χειρουργείου για τρίτη φορά μέσα σε διάστημα έξι μηνών για να επιδιορθώσει μια και καλή το πρόβλημα στο πόδι του. Ο περσινός MVP θα παραμείνει στα “πιτς” μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου και ευελπιστεί πως θα επιστρέψει δριμύτερος του χρόνου για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα με τους Θάντερ, τη φανέλα των οποίων θέλει να φοράει για όλη του την καριέρα!

Παραχωρώντας συνέντευξη στο Revolt TV, ο KD παραδέχτηκε ότι λατρεύει τα πάντα στην Οκλαχόμα και τον οργανισμό ενώ δήλωσε πως θα του άρεσε να αγωνιστεί όλη του την καριέρα με τα μπλε των “κεραυνών” και να δει τη φανέλα του να αποσύρεται για πάντα στην κορυφή του Τσέζαπικ Ένερτζι Αρίνα.

Λατρεύω την πόλη και τους συμπαίκτες μου. Δεν σκέφτομαι καμία άλλη ομάδα, αν και ακούω συνεχώς τις φήμες. Αγαπώ να ζω την κάθε στιγμή και είμαι ένας από τους τύπους που θα ήθελε να μείνει στην ίδια ομάδα για όλη την καριέρα του!” δήλωσε αρχικά ο 26χρονος φόργουορντ και κατέληξε:

“Θα μου άρεσε να γίνω ο τύπος των Κόμπι Μπράιαντ, Τιμ Ντάνκαν, Ντιρκ Νοβίτσκι, που δεν άλλαξαν ομάδα. Αυτό είναι κάτι εκπληκτικό! Aλλά σίγουρα ποτέ δεν ξέρεις τι σου επιφυλλάσει το μέλλον ή πως μπορεί να νιώθει για σένα η ομάδα μετά από κάποια χρόνια. Όμως εγώ λατρεύω την Οκλαχόμα και θα ήθελα η φανέλα  μου να αποσυρθεί εδώ“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…