Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Μπράβο σε όλους”

“Μπράβο σε όλους”

markopoulos

markopoulos

Ο ΠΑΟΚ ήταν τρομερός στην Πυλαία, “έπνιξε” τον Παναθηναϊκό με την άμυνα του και βρήκε πολλές λύσεις στην επίθεση φθάνοντας στην επιβλητική νίκη με 71-54. Ο Σούλης Μαρκόπουλος εξήρε την προσπάθεια των παικτών του αλλά και την παρουσία του κόσμου.

Μπράβο στον κόσμο, βοήθησε πάρα πολύ την ομάδα! Κάποιος μου είπε πως “σήμερα ένιωσα πως ήμουν στον ΠΑΟΚ“. Θέλουμε να βλέπουμε τέτοια εικόνα στο γήπεδο και να βλέπουμε και στη συνέχεια το ίδιο γεμάτο γήπεδο.

Οι παίκτες μου έπαιξαν πολύ καλά, μπράβο τους! Οι παίκτες ήταν σωστοί και δυνατοί, παίξαμε γερή άμυνα και μέσω αυτής πήραμε την νίκη. Είχαμε επίσης ισορροπία, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο κι αυτό μας βοήθησε πολύ. Έχουμε τώρα την Τετάρτη (07/01) ματς για την Ευρώπη (Λιμόζ). Και πάλι μπράβο σε παίκτες και κόσμο”.

Σχετικά με τη χρησιμοποίηση του Μπρέμερ στον “άσο” δήλωσε: “Παίζει πολλές φορές σαν άσσος στις προπονήσεις. Έπρεπε να δοκιμάσουμε και κάτι άλλο στο πρώτο ημίχρονο κι αυτό μας βγήκε”.

Όσον αφορά την εμφάνιση του “δικεφάλου” στο δεύτερο μέρος, ανέλυσε: “Όταν παίζεις ένα ματς καλά σε επίθεση κι άμυνα, κάποια στιγμή ο αντίπαλος θα βγει εκτός αγώνα. Σήμερα ο Παναθηναϊκός δεν ήταν τόσο καλός κι εμείς το εκμεταλλευτήκαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο αντέξαμε στην πίεση του Παναθηναϊκού“.

Τέλος, σχολίασε την παρουσία του Μαργαρίτη: “Κάθε φορά προσφέρει. Σήμερα ήταν η ημέρα του κι έβαλε κάποιους πόντους παραπάνω. Όλοι οι παίκτες έβγαλαν ενέργεια, ίδρωσαν στο γήπεδο. Ήμασταν ομάδα σήμερα μέσα κι έξω απ’ το γήπεδο“.

Από την πλευρά του, ο Κέβιν Λάνγκφορντ, συμπλήρωσε: “Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη νίκη. Βγήκαμε στο γήπεδο και προσπαθήσουμε να μείνουμε πιστοί στο πλάνο που είχαμε και να περιορίσουμε τα λάθη. Το κάναμε αυτό, παίξαμε πολύ καλή άμυνα και πήραμε αυτό το αποτέλεσμα”.

Για την εμφάνιση της ομάδας στην επανάληψη: “Δε σκεφτόμασταν πως έπρεπε να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Μείναμε πιστοί στο πλάνο που βάλαμε κι έτσι ήρθε η νίκη”.

Για το τελικό +17: “Δεν είναι έκπληξη. Οι διαφορές μπορούν να γίνουν σ’ οποιοδήποτε παιχνίδι. Δεν υπάρχει λόγος για ενθουσιασμός κι αυτό το αποτέλεσμα να μας παρασύρει. Θα παίξουμε ξανά με τον Παναθηναϊκό“.

Για τον κόσμο: “Ήταν ωραίο. Το πάθος του κόσμου μας βοήθησε κι ήταν ωραίο που είδα τόσο κόσμο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …