Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Η απορία του Ντούσκο

Η απορία του Ντούσκο

ivanovic pilaia

ivanovic-pilaia

Ο Παναθηναϊκός προερχόμενος από μια μεγάλη ανατροπή που οδήγησε στη νίκη επί της Μακάμπι, εμφάνισε εντελώς διαφορετικό πρόσωπο στην Πυλαία και μοιραία γνώρισε βαριά ήττα από τον τρομερό ΠΑΟΚ. Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς ήταν φανερά ενοχλημένος με την εμφάνιση της ομάδα του ενώ εξέφρασε και την απορία του για το λόγο που κάποιοι παίκτες δεν έδειξαν τον ίδιο ζήλο όπως στο ματς της Ευρωλίγκα.

“Μπράβο στον ΠΑΟΚ. Ξεκινήσαμε με λάθη το ματς, δεν είχαμε συγκέντρωση. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε 10 λεπτά όπως πρέπει να παίξουμε. Σήμερα όμως δεν φάνηκε στο γήπεδο να είμαστε σοβαρή ομάδα” ήταν η τοποθέτηση του ενώ ερωτηθείς για το τι άλλαξε σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στη Μακάμπι, απάντησε:  “Και εμείς θέλουμε να μάθουμε γιατί κάποιοι παίκτες δεν έπαιξαν όπως με την Μακάμπι. Είναι απορία αυτό και για εμάς. Είναι φανερό πως αν παίξουμε, όπως σήμερα δεν έχουμε καμιά πιθανότητα με την Μπαρτσελόνα“.

Σχετικά με τον ΠΑΟΚ, ανέφερε πως: “Ο ΠΑΟΚ όλη την χρονιά παίζει καλά, παίζει εξαιρετική άμυνα με καλή κυκλοφορία της μπάλας. Δεν μου έκανε κάτι έκπληξη”.

Εκπροσωπώντας τους παίκτες, ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, αρκέστηκε να πει ότι “Ο ΠΑΟΚ έπαιξε πολύ καλά, μπήκε πολύ δυνατά στο ματς. Κυριάρχησε κατά κράτος ο ΠΑΟΚ στο τελευταίο δεκάλεπτο και κέρδισε δίκαια”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Σλούκας: «Παίξαμε έξυπνα, δεν ήταν αδιάφορο παιχνίδι»

Στη σημασία της αναμέτρησης στάθηκε ο Κώστας Σλούκας. Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός έδωσ…