Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ Μικρά μικρά από το ΣΕΦ

Μικρά μικρά από το ΣΕΦ

sef osfp pao pregame

sef-osfp-pao-pregame

Το ebasket.gr από τις 17:30 βρίσκεται στο ΣΕΦ και είναι έτοιμο να καταγράψει το πριν αλλά και το μετά του ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός.

Ο Γιώργος Πρίντεζης θα είναι στη δωδεκάδα του Ολυμπιακού μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα. Στις 17:59 ο Πρίντεζης εμφανίστηκε στον αγωνιστικό χώρο και έγινε δεκτός με χειροκροτήματα από τους φίλους των “ερυθρολεύκων” που βρίσκονται στο ΣΕΦ.

– Η προσέλευση του κόσμου εντός του γηπέδου έως αυτή την ώρα είναι μικρή, στον περιβάλλοντα χώρο όμως υπάρχει έντονη κινητικότητα.

– Τα πανό των οπαδών του Ολυμπακού πάντως έχουν ήδη τοποθετηθεί στο μεγαλύτερο μέρος του γηπέδου.

– Εκτός γηπέδου τα μέτρα ασφαλείας ήταν αυστηρά. Σε διάφορα σημεία της Συγγρού, αλλά και στην παραλιακή, υπήρχαν μονάδες επιβολής της τάξης, ενώ άνδρες των ΜΑΤ ήταν παρατεταγμένοι περιμετρικά του ΣΕΦ.

–  Ο Πάρης Δερμάνης είναι ο πρώτος άνθρωπος του Παναθηναϊκού που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και έγινε δεκτός με γιουχαϊσματα. Την ίδια στιγμή στις 17:48 έπεσε και η πρώτη κροτίδα.

– Στις 17:51 βγήκαν για προθέρμανση ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και ο Τζούλιαν Ράιτ.

– Από πλευράς Ολυμπιακού οι Μάντζαρης, Λοτζέσκι και Καββαδάς έχουν ξεκινήσει προθέρμανση.

– 50′ πριν το τζάμπολ του αγώνα και η προσέλευση του κόσμο έχει αρχίσει να γίνεται πιο έντονη, ήδη πάνω από το 30% των κερκίδων έχουν γεμίσει από φίλους του Ολυμπιακού.

– Στις 18:16 μπήκε στον αγωνιστικό χώρο ο Δημήτρης Διαμαντίδης και συγκέντρωσε τις πιο έντονες αποδοκιμασίες των φίλων των γηπεδούχων.

– Στις 18:28 η ομάδα του Ολυμπιακού εμφανίστηκε στον αγωνιστικό χώρο και καταχειροκροτήθηκε.

– Στις 18:41 η ομάδα του Παναθηναϊκού μπήκε για το τελικό στάδιο της προθέρμανσης. Η παρουσία της συνοδεύτηκε από ένα υβριστικό σύνθημα αλλά χωρίς να πέσει το παραμικρό.

– Την ίδια στιγμή το 80% του ΣΕΦ είναι γεμάτο.

– Στις εξέδρες των επισήμων είναι και ο πρόεδρος της ΟΔΚΕ, Ηλίας Καφφές.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 77-71

Νίκησε ο Παναθηναϊκός με… απόφαση Σλούκα. Τραγική η διαιτησία. Σ’ ένα ματς με διαφορετική …