Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Την έχουν… γραμμένη!

Την έχουν… γραμμένη!

ethniki ginaikon2014

ethniki-ginaikon2014

Θα βάλουμε ένα μικρό… κουίζ. Ας υποθέσουμε ότι μεθαύριο γίνεται η κλήρωση του Ευρωμπάσκετ 2015. Πόσοι εκπρόσωποι του ελληνικού μπάσκετ θα βρεθούν στην αίθουσα για να παρακολουθήσουν τη διαδικασία; Είμαι σίγουρος ότι καθένας είπε έναν αριθμό. Είπε κανείς ότι ΔΕΝ θα υπάρξει ελληνικήσυμμετοχή“; Φαντάζομαι πως όχι.

Κι όμως, στην κλήρωση που έγινε χθες στη Βουδαπέστη, για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Γυναικών, στο οποίο μετέχει η Εθνική Ελλάδας, ΔΕΝ πήγε κανείς! Αυτό είναι το ενδιαφέρον της ΕΟΚ για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, αυτό είναι το ενδιαφέρον για το γυναικείο μπάσκετ, συνολικά.

Η κλήρωση πραγματοποιήθηκε στο Budapest Marriott Hotel και η ομοσπονδία απέδειξε πως έχει γραμμένη την Εθνική Γυναικών στα παλαιότερα των υποδημάτων της. Κι επειδή υπάρχουν ουκ ολίγοι λαϊκιστές και αναποδογράφοι (κοινώς παπαγαλάκια), που θα σπεύσουν να μιλήσουν για την “ανάγκη μείωσης των εξόδων, σε δύσκολες εποχές που περνά η χώρα“, να τους απαντήσουμε προκαταβολικά:

Να αδειάσουν τα τσάρτερ της χαράς, να σταματήσει η κονσομασιόν φιλικά προσκείμενων αυτοαποκαλούμενωνδημοσιογράφων“, προκειμένου να υπάρχουν χρήματα για το αυτονόητο: Να υπάρχει ελληνική εκπροσώπηση στις κληρώσεις των Εθνικών Ομάδων κι όχι μόνο αυτή των Ανδρών.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Προολυμπιακό Τουρνουά : Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων!

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Οι μέρες για το Προολ…