Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Συνεχίζει με το “Διαβαλκανικό”

Συνεχίζει με το “Διαβαλκανικό”

paok omadiki

paok-omadiki

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της, για 8η συνεχόμενη χρονιά, με το Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης, που θα αποτελέσει “ιατρικό υποστηρικτή” της ομάδας και φέτος.

Ο Αντιπρόεδρος του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, κ. Χρήστος Αποστολόπουλος, δήλωσε: “Ο Όμιλος μας αποδεικνύει, με κάθε ευκαιρία, τη στήριξη του στον ελληνικό αθλητισμό. Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η ανανέωση της χορηγίας μας στην ιστορική ομάδα της Βορείου Ελλάδος. Είμαστε βέβαιοι πως η ΚΑΕ ΠΑΟΚ, για μία ακόμα χρονιά, θα δικαιώσει την επιλογή μας με την προσπάθεια που θα καταβάλει και τις επιδόσεις που θα επιτύχει. Σε κάθε περίπτωση παραμένουμε υπερήφανοι χορηγοί της ομάδας”.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Μπάνε Πρέλεβιτς, με τη σειρά του, επεσήμανε: “Είμαστε χαρούμενοι για την ανανέωση της συνεργασίας μας με τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών και ικανοποιημένοι για την στήριξη του όλα αυτά τα χρόνια.

Αυτή η συνεργασία, δημιουργεί σε όλους μας ένα αίσθημα ασφάλειας και σιγουριάς για κάθε δύσκολη στιγμή που μπορεί να υπάρξει στη διάρκεια μίας μεγάλης σεζόν. Ελπίζουμε ότι θα συνδυάσουμε την φετινή μας συνεργασία με ακόμη καλύτερα αποτελέσματα για την ομάδα μας και ταυτόχρονα μεγαλύτερη ανταπόδοση των υπηρεσιών που κάθε χρόνο μας παρέχει ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών“.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

diavalkaniko-ipostiriktis-paok

“Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την ανανέωσης της συνεργασίας της με τον Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης. Η συνεργασία, περιλαμβάνει την πλήρη ιατρική φροντίδα των αθλητών του Συλλόγου, στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης.

Το Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης, διαθέτει οργανωμένο Κέντρο Αθλητιατρικής και Φυσικής Αποκατάστασης το οποίο συνεργάζεται με επαγγελματικές και ερασιτεχνικές ομάδες όλων των αθλημάτων. Καλύπτει το σύνολο των ιατρικών πράξεων με Τμήματα υψηλής εξειδίκευσης και Επιστημονικό Συμβούλιο υψηλού κύρους. Είναι εξοπλισμένο με τεχνολογία αιχμής και το μοναδικό σύστημα ρομποτικής χειρουργικής Da Vinci. Είναι πιστοποιημένο διεθνώς για την ποιότητα του συνόλου των υπηρεσιών του, από την TUV HELLAS, TEMOS INTERNATIONAL PATIENT και TEMOS HEALTH TOURISM”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …