Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Μεγάλη πρόκληση”

“Μεγάλη πρόκληση”

manolopoulos euroleague

manolopoulos-euroleague

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται στο Παλάου Μπλαουγκράνα, όπου θα τεθεί αντιμέτωπος με την Μπαρτσελόνα για την αγωνιστική της πρώτης φάσης της Ευρωλίγκα, στην πιο δύσκολη αναμέτρηση των “πρασίνων” στον όμιλο – “φωτιά”. Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, μέσω του νέου blog του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ, στάθηκε στην εξαιρετική κατάσταση και την πληρότητα που χαρακτηρίζει τους “μπλαουγκράνα” και τόνισε πως στόχος για το “τριφύλλι” είναι οι παίκτες να αποτυπώσουν στο παρκέ σε ικανοποιητικό βαθμό, όσα δουλεύονται στις προπονήσεις.

Αναλυτικά:

“Καλησπέρα σε όλους,

Έχουμε μπροστά ένα πολύ δυνατό τεστ, ένα πολύ σπουδαίο παιχνίδι στη Βαρκελώνη. Πάντοτε, όταν αγωνίζεται στην έδρα της Μπαρτσελόνα είναι κάτι ιδιαίτερο καθώς πρόκειται για μια από τις ισχυρότερες ομάδες της Ευρώπης. Θέλουμε να διαπιστώσουμε σε τι βαθμό ετοιμότητας βρισκόμαστε σε μια τόσο δυνατή εκτός έδρας αναμέτρηση.

Πάντα, σε αυτά τα ευρωπαϊκά ραντεβού, δεν μετρά μόνο το βαθμολογικό κίνητρο, αλλά είναι μεγάλη πρόκληση για όλους μας. Η Μπαρτσελόνα είναι ένας αντίπαλος που πέραν του ότι συγκαταλέγεται στα μεγάλα φαβορί της διοργάνωσης, είναι και μια ομάδα που έχει βρει ρυθμό και είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Αυτό φαίνεται ξεκάθαρα και από το γεγονός ότι παραμένει αήττητη στην Ευρωλίγκα.

Γνωρίζουμε πολύ καλά και έχουμε εξηγήσει στους παίκτες πως ακόμη και λίγο να χάσεις τη συγκέντρωσή σου είναι μια ομάδα που θα σε τιμωρήσει. Ακόμη και ένα δευτερόλεπτο έλλειψης συγκέντρωσης μπορεί να το εκμεταλλευτεί. Διαθέτει πολλές λύσεις σε όλες τις θέσεις και αυτό που θα προσπαθήσουμε να κάνουμε είναι να εκμεταλλευτούμε κάποια στοιχεία του παιχνιδιού μας και να είμαστε εμείς αυτοί που θα καταφέρουμε να ελέγξουμε τον ρυθμό.

Αντιμετωπίζουμε κάποια προβλήματα τραυματισμών, όπως αυτό του Ράιτ. Είναι ένας παίκτης που αγώνα με τον αγώνα βοηθά όλο και περισσότερο στο ροτέισον της ομάδας. Όλα αυτά, όμως, είναι μέσα στη ζωή μας. Δεν πρέπει να στεκόμαστε στα προβλήματα. Όσοι είναι ετοιμοπόλεμοι θα παίξουν.

Μεγάλος μας στόχος είναι να καταφέρουμε στην έδρα της Μπαρτσελόνα να βγάλουμε αυτά που δουλεύουμε στις προπονήσεις. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας για να φτάσουμε στο σημείο που θέλουμε, αλλά δουλεύουμε σκληρά για να το πετύχουμε.

Τα ξαναλέμε σύντομα,

Σωτήρης“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Τουρκική Ομοσπονδία: «Καταδικάζουμε τις απειλές εναντίον του Αταμάν»

Πήρε θέση η τουρκική Ομοσπονδία για τα υβριστικά συνθήματα εναντίον του Αταμάν. Η σειρά με…